Aion a weteran?

Witam mam pytanie czy da sie zdobyć jeszcze jakoś status weterana w grze Aion i jak to zrobić?

Nie, nie da sie.

da sie, kupic od kogos konto lub kluczyk

Albo golda za kase w grze i to automatycznie daje Ci potem veterana chyba

nie daje ci veterana goldpack ludzie nauczcie sie czytac faq

Ty się naucz czytać, GF napisało, że gold packa może kupić KAŻDY za golda w grze na ah - 30dni golda + perm veteran :)

Myślę, że pomogłem.

Ty się naucz czytać, GF napisało, że gold packa może kupić KAŻDY za golda w grze na ah - 30dni golda + perm veteran Myślę, że pomogłem.

Mefi nie pierdziel glupot za przeproszeniem gold nie da ci statusu veteran po skonczeniu golda powraasz na starter .... krytykujesz kogos kto ma racje sam nie majac pojecia :) Dowód

The gold pack will not give you veteran status. Right now, there is no way to get veteran status, it first needs to be implemented. But you could buy a gold pack anyway to be able to play through this time without limitations. Before the first gold pack expires, chances are high that the ways to become veteran have been published.

Specjalnie wszedłem przed chwilą na stronę GF i nie ma takiej informacji że kupując gold packa na 30dni otrzymuje się perm veterana, więc to chyba Ty naucz się czytać. (; Na chwilę obecną Veterana mają tylko osoby grające na wersji p2p + osoby posiadające CB-keya i nic więcej. W przyszłości będą organizowane eventy dot. tego statusu, jednakże na chwilę obecną tylko wyżej wymienione formy.

Jak ktos bedzie zainteresownany to mozliwe ze bede mial konto okolo 50lvl/55 tempelar xxxkinach status veteran na sprzedaz pod koniec kwietnia:) Nie wymieniam za zadne inne konta , jedynie zlotowki badz prepaid do TERy na pare miesiecy

Jak ktos bedzie zainteresownany to mozliwe ze bede mial konto okolo 50lvl/55 tempelar xxxkinach status veteran na sprzedaz pod koniec kwietnia:) Nie wymieniam za zadne inne konta , jedynie zlotowki badz prepaid do TERy na pare miesiecy

Hmm : ) Elyo czy asmo ? Byłbym zainteresowany tą postacią ;p

Hmm : ) Elyo czy asmo ? Byłbym zainteresowany tą postacią ;p

Asmo , mozliwe ze wykupie gold packa na maj rowniez , wiec bedzie gold pack.

Asmo , mozliwe ze wykupie gold packa na maj rowniez , wiec bedzie gold pack.

Osobiście raczej nie chcę czegoś na abonament gdyż nie będę miał czasu grać więc Gold pack zbędny będzie :]

Witam mam pytanie czy da sie zdobyć jeszcze jakoś status weterana w grze Aion i jak to zrobić?