[AION][ANUHART][ELYOS] Rekrutacja do Legionu

Witam,

Jeśli szukasz dobrze zorganizowanej ekipy do wspólnej gry, to dobrze trafiłeś/aś. Nasz Legion proponuje wspólną grę wszystkim tym osobom, które nastawione są na miło spędzony czas w legionie, dla którego liczy się jednostka.

Nie jesteśmy masowym legioniem i nie mamy aspiracji aby nim być. Wykorzystując doświadczenie z gry, na innych serwerach, pragniemy zaprosić do gry zarówno osoby z doświadczeniem jak i te, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z Aionem, tak aby rekrutację zamknąć w momencie gdy uda nam się zebrać 48 osób, które będą w miare możliwośći aktywnie grać.

Majac na uwadze liczebność questów, oraz czas jaki zajmuje graczom uzyskanie 60 lvl, przygotowaliśmy specjalną propozycję rozwoju postaci, tak aby osoby decydujące się na grę z nami w optymalnym czasie uzyskały odpowiedni poziom postaci.

Nasz pomysł przedstawia się następująco. Specjalny 7 dniowy program rozwoju postaci do 50 +, który rozpoczynamy od 10 lvl.

Dzień I

W momencie w którym masz 10 lvl (czyli opuściłeś/aś Poete) bierzemy Cię pod nasze skrzydło i

1garnizon.png

W tym miejscu w czasie godziny jesteśmy w stanie na mentorze nabić 6 lvli.

Dzięki temu to co sam byś robił/a kilka godzin uzyskujesz w przeciągu 60 minut.

Następnie otwiera się pierwsza instancja (solo) HARAMEL

2haramel.png

Na tej instancji, będziesz mieć możliwość poznać motorykę swojej postaci z nowymi skilami.

Po wyjściu z pierwszego runu będziesz mieć lvl 17-18.

Wracamy znów na Garnizon gdzie dobijamy 20 lvl.

Dzień II

Dobijamy 25 poziom poprzez wykonanie Kampanii oraz questów.

Nadchodzi czas na 2 runy po pierwszej grupowej instancji

3ntc.png

Po 2 runach kończymy z około 27-28 lvl, dzięki czemu możemy przejść na kolejną instancję jaką jest Fire Temple.

Dobijamy 30 lvl .

Dzień III

Dobijamy 35 lvl dzięki czemu mamy dostęp do 2 nowych instancji

azoturan.png

Na nich wbijamy 37 lvl, dzięki czemu otwiera się dostęp do Kromede Trial, na której podobnie jak na Haramelu nadchodzi czas aby samemu opanować nowe skille, ustawić sobie pasek skilli.

Kampanie i Kromede trial spokojnie pozwalają na wbicie 40 poziomu postaci.

Dzień IV

Po zrobieniu kromede trial, i steel rake (instancja na 40 lvl) którego możesz robić solo i w grupie powinien być 41-42 poziom.

Zabieramy się za questy i kampanię,

Dzień V

Wbijamy 46 lvl, dzieki czemu masz już dostęp do Arenek pvp, Dred, oraz do kolejnych instancji jak Theo Lab czy Adma.

Jak również bardzo prostego questu powtarzalnego na Platinium coins na którym spokojnie możesz spędzić czas do 50 poziomu w asyście instnacji i pozostałych questów.

Dzień VI

Dobijamy 50 poziom, i przed nami stoi otworem Ignision. Czas na Mithrill Coiny na których spokojnie możesz wbić z 50-51 w około 2 godziny.

Zabieramy się za kampanie i Questy

Dzień VII

To dzień w którym nadszedł czas abyś Ty znalazł osobę której pomożesz, i którą weźmiesz pod swoje skrzydło, bądź też zajmiesz się nowym rekrutem.

Powyższy plan przewidziany jest biorąc pod uwagę około 6-8 godzinny dzień gry, Niemniej jednak rozumiemy, że nie każdy ma czas aby codziennie tyle spędzić w grze, dlatego też nie wykluczamy osób, które chcą do nas dołączyć, a które nie mogą tyle czasu spędzić w grze, Tak jak zostało napisane to wyżej, dla nas liczy się gracz jako jednostka jako osoba.

Dlatego też zapraszamy serdecznie do naszego Legionu wszystkie osoby, którym ta forma wspólnej gry odpowiada.

Wychodząc na przeciw wszystkim hejterom, aby zbędnie się nie rozpisywać, przedstawiony został plan VII dniowy niemniej jednak, tak naprawdę zależy to od samej zainteresowanej osoby ile czasu zajmie wbicie 50 + lvl.

Jeśli szukasz Legionu z pomysłem na grę, który nie pozostawia Cię samemu sobie, jak to ma miejsce w masowych Legionach, jeśli chcesz cieszyć się grą ZAPRASZAMY.

Nasze wymagania :

Team Speak 3 - warunek konieczny

Wiek 17 +

Jeśli chcesz dołączyć do naszego Legionu zostaw kontakt do siebie w tym temacie, w formie odpowiedzi uwzględniającej następujące informacje :

Nick postaci w grze

Klasa postaci

Nastawiasz się na grę pvp/pve

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy

Witam,

Nick postaci w grze: Nie mam postaci na tym serwerze ^^

Klasa postaci: Aktualnie gram Gladiatorem (niestety tylko 21 lvl - server "thor") lecz przygodę z Wami chciałbym rozpocząć clericem.

Nastawiasz się na grę pvp/pve : Bardziej pvp, jednak wspólnym pve nie gardzę :)

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy: 21 Gladiator.

Zapraszam w momencie w którym będziesz posiadał postać na serwerze Anuhart po stronie Elyos.

Witam

Mam zamiar zacząć przygodę z Aionem wraz ze

swoim młodszym bratem.

Mam chrapkę aby pograć Assassynkiem i szukam

zgranej ekipy do gry

Jestem zainteresowany dojściem do waszego legionu potrzebujecie może jeszcze

nowych nie zbyt doświadczonych graczy ? Team Speak 3 - POSIADAM Wiek : 17 Nick postaci w grze : Vertro Klasa postaci : Assassin Nastawiasz się na grę pvp/pve : PVP Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy : aktualnie 1 Kontakt : 9003742 (Gadu gadu)

Nick postaci w grze: Amamiya

Klasa postaci: Assassin

Nastawiasz się na grę pvp/pve: PvPvE z wiekszym nastawieniem na pvp

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy: 41

Nick postaci w grze: Kwiatusznik

Klasa postaci: Ranger

Nastawiasz się na grę pvp/pve: PVE i PVP

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy: 13

Wiek: 26 jestem graczem tzw duzo siedze ts mumble itp nie wyobrazam sobie gry bez komunikatora

Nick postaci w grze: Rahi

Klasa postaci: Scout - Ranger

Nastawiasz się na grę pvp/pve - PvP w moim przypadku ma priorytet, ale PvE też lubię grać.

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy: 8 (gram od 2h)

Jeżeli nie byłoby mnie w grze to pisz PM na forum, na pewno się odezwę w krótkim czasie.

Pozdrawiam

Gosciu chyba sobie olal sprawe, bo ani tu sie nie odzywa ani w grze. W takim badz razie prosze o zamkniecie tematu, zeby nie wprowadzac innych graczy w blad i nadzieje ze typek sie odezwie. Od mojego zgloszenia minely ze 3 tygodnie, zdazylem w grze wbic 33 lvle a gosciu nic sie nie odzywa.

wszystkich nowych gracz zapraszam na nexusa do gildii Ravens tutaj dostaniecie pomoc w questach jak i informacje o grze na teamspeaku zainteresowanych zapraszam na forum.novasociety.com napiszcie podanie i zapraszamy do gry z nami atualnie w legionie jest 115 osob z czego przewaznie online jest 30-40

@Up

Przede wszystkim przydałoby się napisać po jakiej stronie gracie :) Bo chętnie bym zaczął od nowa, ale nie wiem jaką rasę robić.

Witam.Czy nadal przyjmujecie do Legionu? :) Właśnie zaczełem grac.Prosze o szybką odpowiedz;)

Ryumari Elyos jak co zapraszam server nexus wita jak i gildia ravens wita zapraszam na forum.novasociety.com tutaj skladasz i my sie bedziemy do ciebie odzywac albo ty do nas w grze pod nicki Suravi.srebron.yakimoi

czy to ten aion ? http://na.aiononline.com/ albo ten http://www.aionfreetoplay.com/website/ czy ten http://truly-free.aiononline.com/ bo niewiem z kad pobrac a z checia sproboje gierki :)

aionfreetoplay czyli twoj 2 link

thx. wlasnie z tego sciagam :). jutro bede juz gral jakc cos to nic Devanzo jak wszedzie

tak jak podalem zapraszamy na nexusa elyos strona napisz podanie na naszym forum to my cie zlapiemy albo ty pisz do nas po privach forum.novasociety.com

Jeżeli jeszcze rekrutujecie, to zostawiam swoje namiary. Zainteresował mnie fakt, że bierzaecie pod swoje skrzydła nowych rekrutów.

Nie powiem że chcę dołączyć do was, bo nie dołączę do nieznanego mi legionu. najpierw chcę porozmawiać. jeśli to Wam pasuje to ok.

Nick postaci w grze - Khalisii

Klasa postaci - Gladiator

Nastawiasz się na grę pvp/pve - Pve i PvP

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy- 29 szybko się zmienia

Witam

rozpoczołem właśnie przygodę z aionem

mój nick- Strabag

lvl 33

pvp i pve, lubie instancje, grałem w age of conan

klasa- strzelec

Nick postaci w grze: Zyriand
Klasa postaci: templar
Nastawiasz się na grę pvp/pve : Bardziej PVP ale także i PVE

Mój obecny lvl to 65 :)

Witam,

Jeśli szukasz dobrze zorganizowanej ekipy do wspólnej gry, to dobrze trafiłeś/aś. Nasz Legion proponuje wspólną grę wszystkim tym osobom, które nastawione są na miło spędzony czas w legionie, dla którego liczy się jednostka.

Nie jesteśmy masowym legioniem i nie mamy aspiracji aby nim być. Wykorzystując doświadczenie z gry, na innych serwerach, pragniemy zaprosić do gry zarówno osoby z doświadczeniem jak i te, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z Aionem, tak aby rekrutację zamknąć w momencie gdy uda nam się zebrać 48 osób, które będą w miare możliwośći aktywnie grać.

Majac na uwadze liczebność questów, oraz czas jaki zajmuje graczom uzyskanie 60 lvl, przygotowaliśmy specjalną propozycję rozwoju postaci, tak aby osoby decydujące się na grę z nami w optymalnym czasie uzyskały odpowiedni poziom postaci.

Nasz pomysł przedstawia się następująco. Specjalny 7 dniowy program rozwoju postaci do 50 +, który rozpoczynamy od 10 lvl.

Dzień I

W momencie w którym masz 10 lvl (czyli opuściłeś/aś Poete) bierzemy Cię pod nasze skrzydło i

1garnizon.png

W tym miejscu w czasie godziny jesteśmy w stanie na mentorze nabić 6 lvli.

Dzięki temu to co sam byś robił/a kilka godzin uzyskujesz w przeciągu 60 minut.

Następnie otwiera się pierwsza instancja (solo) HARAMEL

2haramel.png

Na tej instancji, będziesz mieć możliwość poznać motorykę swojej postaci z nowymi skilami.

Po wyjściu z pierwszego runu będziesz mieć lvl 17-18.

Wracamy znów na Garnizon gdzie dobijamy 20 lvl.

Dzień II

Dobijamy 25 poziom poprzez wykonanie Kampanii oraz questów.

Nadchodzi czas na 2 runy po pierwszej grupowej instancji

3ntc.png

Po 2 runach kończymy z około 27-28 lvl, dzięki czemu możemy przejść na kolejną instancję jaką jest Fire Temple.

Dobijamy 30 lvl .

Dzień III

Dobijamy 35 lvl dzięki czemu mamy dostęp do 2 nowych instancji

azoturan.png

Na nich wbijamy 37 lvl, dzięki czemu otwiera się dostęp do Kromede Trial, na której podobnie jak na Haramelu nadchodzi czas aby samemu opanować nowe skille, ustawić sobie pasek skilli.

Kampanie i Kromede trial spokojnie pozwalają na wbicie 40 poziomu postaci.

Dzień IV

Po zrobieniu kromede trial, i steel rake (instancja na 40 lvl) którego możesz robić solo i w grupie powinien być 41-42 poziom.

Zabieramy się za questy i kampanię,

Dzień V

Wbijamy 46 lvl, dzieki czemu masz już dostęp do Arenek pvp, Dred, oraz do kolejnych instancji jak Theo Lab czy Adma.

Jak również bardzo prostego questu powtarzalnego na Platinium coins na którym spokojnie możesz spędzić czas do 50 poziomu w asyście instnacji i pozostałych questów.

Dzień VI

Dobijamy 50 poziom, i przed nami stoi otworem Ignision. Czas na Mithrill Coiny na których spokojnie możesz wbić z 50-51 w około 2 godziny.

Zabieramy się za kampanie i Questy

Dzień VII

To dzień w którym nadszedł czas abyś Ty znalazł osobę której pomożesz, i którą weźmiesz pod swoje skrzydło, bądź też zajmiesz się nowym rekrutem.

Powyższy plan przewidziany jest biorąc pod uwagę około 6-8 godzinny dzień gry, Niemniej jednak rozumiemy, że nie każdy ma czas aby codziennie tyle spędzić w grze, dlatego też nie wykluczamy osób, które chcą do nas dołączyć, a które nie mogą tyle czasu spędzić w grze, Tak jak zostało napisane to wyżej, dla nas liczy się gracz jako jednostka jako osoba.

Dlatego też zapraszamy serdecznie do naszego Legionu wszystkie osoby, którym ta forma wspólnej gry odpowiada.

Wychodząc na przeciw wszystkim hejterom, aby zbędnie się nie rozpisywać, przedstawiony został plan VII dniowy niemniej jednak, tak naprawdę zależy to od samej zainteresowanej osoby ile czasu zajmie wbicie 50 + lvl.

Jeśli szukasz Legionu z pomysłem na grę, który nie pozostawia Cię samemu sobie, jak to ma miejsce w masowych Legionach, jeśli chcesz cieszyć się grą ZAPRASZAMY.

Nasze wymagania :

Team Speak 3 - warunek konieczny

Wiek 17 +

Jeśli chcesz dołączyć do naszego Legionu zostaw kontakt do siebie w tym temacie, w formie odpowiedzi uwzględniającej następujące informacje :

Nick postaci w grze

Klasa postaci

Nastawiasz się na grę pvp/pve

Twój obecny lvl na dzień dzisiejszy