Aion / Barus / Asmo - Szukam stałego party

Serwer: Barus

Rasa: Asmodian

Klasa: Assassin

Level: 71

Nick: Adartaer

Witam, tak jak w temacie szukam stałego party na różne Instancję / Rajdy / Dungeony. Bez ciśnień itd. wszystko odbywałoby się na spokojnie.

Jak wiadomo każdy ma swoje obowiązki, pracę, szkołę, rodzinę itp. Dlatego szukam ludzi w podobnej sytuacji żeby stworzyć coś od podstaw. Byłem w kilku Legionach, ale tam najczęściej już utworzyły się grupki które wspólnie chodzą coś robić.

Szukam ludzi w przedziale level'owym 67-72+

DPS: Ja

Drugi DPS:

Cler:

Tank:

Support:

*Drugi Support / lub trzeci DPS:

Content który chciałbym robić z tą grupą:

Adma Ruins - 2x tygodniowo w poniedziałki, środy i piątki. (dla powtarzalnych questów na exp)

Elemental Lord's Labolatory - 2x tygodniowo we wtorki, czwartki i soboty. (dla powtarzalnych questów na exp)

Arkhal's Hidden Space - 3x tygodniowo (dla powtarzalnych questów na exp, oraz mitycznego eq które przerabia się na proszek do enchant'u)

Library of Knowledge - 4x tygodniowo (dla zarobku i exp'a)

Content który chciałbym robić w przyszłości z tą grupą:

Garden of Knowledge (dla EQ, zarobku i exp'a)

Narakkali (dla EQ i exp'a)

i inne instancje, chociażby te które w lutym dojdą wraz z Patch'em 5.8.

Wiadomo kwestia komunikatora i godzin chodzenia na instancję jest do przedyskutowania. Więc jeżeli grasz w Aion'a, ale nie masz z kim chodzić na Instancję / Rajdy / Dungeony to wpisuj się w tym temacie na pewno się zgadamy ^^

Zgłaszam się, ale (tak jak pisałem) zaczynam na nowej postaci, więc w przedziale lvlowym się nie mieszczę :D

PS. zastanawiam się na clerem/kantorem, ale wszystko może się zmienić ;)

Piszcie według wzoru.

Serwer:

Rasa:

Klasa:

Level:

Nick:

bump

Rasa: Asmo

Klasa: wojownik

Level: 22

Nick: Nekummorpg lub Nekuplmmorpg

Zgłaszam się XD

Rasa: Asmo

Klasa: Kleryczka <3

Level: 41

Nick: Mevveane

Serwer: Dowolny moge wybrać

Rasa: tak jak up

Klasa: Sorc/Sm albo Bard

Level: Będę grać od nowa :D

Nick: up

mamy też w przyszłości (gdy będzie nas więcej) zamiar założyć jakiś kameralny legion, więc zapraszam do zgłaszania się :D

mamy też w przyszłości (gdy będzie nas więcej) zamiar założyć jakiś kameralny legion, więc zapraszam do zgłaszania się :D

@edit

mała zmiana planów jednak przechodzimy na Discord

https://discord.gg/aMeXq

Serwer: Dowolny moge wybrać

Rasa: tak jak up

Klasa: Sorc/Sm albo Bard

Level: Będę grać od nowa 

Nick: up

Podaj swój nick, bo Neku już dodałem i Speaker'a. Brakuję tylko Ciebie :P

Podasz hasło na ts'a :D? To wbije i podam

Założyliśmy Legion jest nas 5 osób na tą chwilę, zapraszamt chętnych. Może dzisiaj mi się uda ogarnąć jakąś "rekrutkę" i puścić na forum ogłoszenie.

Mała zmiana planów jednak przechodzimy na Discord, link.

https://discord.gg/aMeX

Zapraszamy będzie nas już 8 albo 9 osób :)

Założyliśmy Legion jest nas 5 osób na tą chwilę, zapraszamt chętnych. Może dzisiaj mi się uda ogarnąć jakąś "rekrutkę" i puścić na forum ogłoszenie.

Jak legion się nazywa? :) Bo oczywiście chcę dołączyć, ale nie wiem gdzie w AIONnie sprawdzić nazwę ;) I link do discorda nie do końca działa ,,To zaproszenie jest przedawnione, bądź nieprawidłowe.''

Link do discord nie działa, zaznacz w opcjach, że ma być pernamentny i wrzuć tutaj, mam chyba 60lvl tanka tam, gram głównie w nocy więc nie wiem czy wam to pasuje

Wybaczcie poprawiony link. Proszę

https://discord.gg/HVVVx5

dump

bump* XD

ciągle szukamy graczy! zapraszamy do wspólnej gry ;)