Serdecznie zapraszam do wspólnej Gry w naszym Legionie ! Serwer jest Nowy i jest to świetna okazja do wspólnej gry
Prosze o maila w grze , mój nick to : Natsu
BEZ CIEBIE NIE GRAMY !
Serdecznie zapraszam do wspólnej Gry w naszym Legionie ! Serwer jest Nowy i jest to świetna okazja do wspólnej gry
BEZ CIEBIE NIE GRAMY !
Hej, czy są jakieś wymagania ???
Jestem początkującym graczem w Aion , chcialbym dołączyć do was , ale mam jedno pytanie - Czy są jakieś wymagania?
Jestem początkującym graczem w Aion , chcialbym dołączyć do was , ale mam jedno pytanie - Czy są jakieś wymagania?
Ps: Też lubię Fairy Tail
Serdecznie zapraszam do wspólnej Gry w naszym Legionie ! Serwer jest Nowy i jest to świetna okazja do wspólnej gry Prosze o maila w grze , mój nick to : NatsuBEZ CIEBIE NIE GRAMY !
Więcej info, poproszę. Na przykład jakieś podstawowe, czyli jaka rasa albo czy macie TSa i ile już macie osób. Serwer już jakiś czas żyje więc można dopisać coś więcej.
Bez owijania, aktualnie najlepszą glidią na serwerze jest (elyo), masa nabitych ap, 3 poziom gildii, większość po 20-35 lvle. Nie mamy zamiaru się poddać i utrzymać te topke, jesteśmy na 1 miejscu. Jak ktoś chcę dołączyć musi napisać do przywódcy, w tym przypadku nie mnie tylko do Ariel, w grze . Z tego co się orientuje; jest kilka pań w gildii, ts obowiązkowy, w przyszłości będą wprowadzone składki ect. Gildia prowadzona z głową. Polecam!
P.S. Ts'owa, ta chatowa też, atmosfera jest za***ista
@EDIT; Dużo doświadczonych graczy z innych serwerów, którzy aktualnie są w naszej gildii, pomaga słabszym i początkującym.
Bez owijania, aktualnie najlepszą glidią na serwerze jest (elyo), masa nabitych ap, 3 poziom gildii, większość po 20-35 lvle. Nie mamy zamiaru się poddać i utrzymać te topke, jesteśmy na 1 miejscu. Jak ktoś chcę dołączyć musi napisać do przywódcy, w tym przypadku nie mnie tylko do Ariel, w grze . Z tego co się orientuje; jest kilka pań w gildii, ts obowiązkowy, w przyszłości będą wprowadzone składki ect. Gildia prowadzona z głową. Polecam!P.S. Ts'owa, ta chatowa też, atmosfera jest za***ista @EDIT; Dużo doświadczonych graczy z innych serwerów, którzy aktualnie są w naszej gildii, pomaga słabszym i początkującym.
Jestesmy Legionem poczatkujacym , a taki Legion jak np: To ludzie placacy za gre lub tacy co zmienili serwer , ilosc osob w legionie i top 1 to nie wszystko , jesli chcesz rekrutowac to nie tutaj.
INFO - Siedzimy na TS pod adresem : ts.pspmagister.pl - zakładka Fairy Tail Znajdziecie nas
ok. Godz 15. zapraszam na rozmowe
Gramy po stronie Elyos
Pomagamy w Questach
Atmosfera miła
My troszczymy sie o Siebie wzajemnie , przekonacie się że legiony top 1 się na was wypną lub nie zauważą nawet waszego przyjścia lub odejścia
< Jedyne co wymagamy to aktywność na TS >
Legion się Rozwija , zapraszam , gra bez spiny i na luzie
Zapraszam na TS ok godz 15 - ts.pspmagister.pl - zakładka Fairy Tail
Chłopie napisałeś trzy posty pod rząd, zamiast nabijać sobie posty edytuj je.
Chętnie dojdę ; ) Zacząłem wczoraj, ale chętnie się do was przyłącze. Mój nick to Akaido
Chętnie dojdę ; ) Zacząłem wczoraj, ale chętnie się do was przyłącze. Mój nick to Akaido
Szybciej będzie jak sam się do nich zgłosisz. Bez przesady, a potem piszecie, że jakiś GM totalnie olewa kandydatów bo owy czekał, aż się do niego łaskawie odezwą, c'mon!!
Ja już widzę jak niektórzy po skończonej edukacji zaczną szukać pracy..
BEZ CIEBIE NIE GRAMY !