[AION][Barus] Love Yourself

Spokojnie jednak Pani Generał i tak powie własną wymyśloną wersje ze swojego wspaniałego wymyślonego różowego świata pełnego spi****lenia :D

Akurat "AFK" to była pani GENERAŁ siedząca w nosrze gdy reszta zaliczała JEJ questa. Po czym wyrzuciła z ally wszystkie osoby które mogły tego questa zaliczyć ponieważ były w Esterze, a nie było riftów. Cała "obora" wynikła właśnie z tego powodu, że pani GENERAŁ wyrzuciła ludzi. Tylko i wyłącznie z własnego kaprysu. Proszę nie zmieniać kolejności wydarzeń. 
Pozdrawiam i nie polecam.

Jedyny fakt jest taki, że byliście w Esterze bez kleryka i kisków gdzie Elki łaziły Alliancem i zabijały każdego Asmoka robiącego questa. Zaproponowałam powrót do Nosry i ruszenie wspólnie (tak też później zrobiliśmy) ale nie raczyliście odpisać (było wtedy 10 minut do riftów). Stwierdziłam więc, że jesteście AFK.

Czystą głupotą jest Twoje pierwsze zdanie w obliczu faktu, że nie było riftów. Zrobiliście dramę, leżeliście i liczyliście nie wiem na co? Że dacie radę zbić chociażby moba bez kleryka i kiska? No błagam... I te pretensje, że jak śmiem Was pouczać... Przecież jesteście takimi koksami, że możecie zabić cały Alliance Elków bez kleryka!

Kurcze... Żeby lider Alliancu musiał się tłumaczyć dlaczego wyrzucił osoby, które nie potrafią słuchać i użyć szarych komórek.

Spokojnie jednak Pani Generał i tak powie własną wymyśloną wersje ze swojego wspaniałego wymyślonego różowego świata pełnego spi****lenia 

Szkoda mi Cię, naprawdę. Aż tak brak Ci czegokolwiek, a przede wszystkim mózgu, że musisz dowartościowywać pisząc takie głupoty w dodatku nie podpisując się swoim nickiem. Ehh.. Musisz mieć naprawdę nudny żywot.

O! Jest i jej wersja...

Twoje życie musi być naprawdę ciekawe wymyślając coraz to nowe bajeczki :D
Jak najbardziej nie polecam Generała jak i legionu :D

Zapewne jeszcze myślisz, że wszystkie osoby komentujące ten post zmówiły się przeciwko tobie :D

Twoje życie musi być naprawdę ciekawe wymyślając coraz to nowe bajeczki  
Jak najbardziej nie polecam Generała jak i legionu  

Legion nie ponosi odpowiedzialności za pojedyncze jednostki. Jak narazie to czytając Twoje (bo tylko Ty nie zachowujesz odpowiedniego poziomu swoich wypowiedzi) wypociny czuję się jakbym czytała opowiadania "Płaczek Żydowskich" (przepraszam za szczerość, ale w obliczu sytuacji chyba nie da się tego ująć dosadniej).

Nie, nie myślę, że się zmówiły, ale nie ukrywam, że nie interesuje mnie zbytnio ich jak i Twoje zdanie bo nie znacie legionu ani jego członków. Gramy w swoim własnym gronie i tak jest nam dobrze, za to Ty od samego początku czepiasz się wszystkiego co możesz i nie możesz zrozumieć, że mnie to śmieszy bo to tylko pokazuje poziom jaki mają Barusiaki i świadczy tylko o tym i o niczym więcej xd

Daj już sobie na luz a jak chcesz obrażać to rób to biorąc pełną odpowiedzialność na siebie - podpisując się swoim nickiem w grze.

Biorąc pełną odpowiedzialność? Śmieszne chyba nie wiesz co piszesz drogie dziecko :D
Dobrze widzę, że rozmowa z tobą nie ma żadnego sensu żyjesz we własnym świecie, w pewnym momencie poprzez swoje postępowanie coraz więcej ludzi stwierdzi, że coś z tobą jest nie tak może wtedy coś do Ciebie dotrze :)
PS. Ty dziecko również zaliczasz się do tych ,,Barusiaków,, i reprezentujesz ich poziom a wręcz niższy. Zabieram już swoje kredki Pani Generał nie musisz nawet odpisywać jednak dobrze ci radzę zastanów się nad swoim zachowaniem bo to nie jest normalne :D

Biorąc pełną odpowiedzialność? Śmieszne chyba nie wiesz co piszesz drogie dziecko 
Dobrze widzę, że rozmowa z tobą nie ma żadnego sensu żyjesz we własnym świecie, w pewnym momencie poprzez swoje postępowanie coraz więcej ludzi stwierdzi, że coś z tobą jest nie tak może wtedy coś do Ciebie dotrze 
PS. Ty dziecko również zaliczasz się do tych ,,Barusiaków,, i reprezentujesz ich poziom a wręcz niższy. Zabieram już swoje kredki Pani Generał nie musisz nawet odpisywać jednak dobrze ci radzę zastanów się nad swoim zachowaniem bo to nie jest normalne 

Hahaha xD

Żeby mówić do mnie "dziecko" skończ szerzyć atencje i używać wulgaryzmów jako argumentów. Wtedy porozmawiamy na jakimkolwiek poziomie, którego jak narazie nie reprezentujesz.

Może każdy sam oceni co jest normalne a co nie. Zostałam liderem Alliancu i czy tego chcesz czy nie miałam prawo wyrzucić z niego kogo chciałam. To, że przy tym ucierpiała Twoja duma i kredki się rozsypały mnie kompletnie nie interesuje, a jeśli nie to nie rozumiem po jakiego grzyba interesujesz się moim legioniem i szukasz powodów żeby się negatywnie wypowiedzieć nie znając kompletnie sytuacji, no tak - to całkiem normalne (uwielbiam ironię). Nie mniej jednak życzę dobrej nocy. Do jutra!

XD

Jak Hitler został kanclerzem to też się żydami nie przejmował...

Jak Hitler został kanclerzem to też się żydami nie przejmował...

Myślę, że to nie są odpowiednie słowa do tej sytuacji, bo traktuje wszystkich tak jak oni mnie. Nie mniej jednak dziękuję za "opinię" jak dobrze zrozumiałam - na temat. Nie mam czasu już z Wami dyskutować chociaż nie powiem, było mi naprawdę miło.

Życzę dobrej nocy.

Do jutra, a w sumie do później.

Refresh/

//Refresh :smiling_imp:

// Odświeżam

Wznawiamy rekrutację do naszej malutkiej rodzinki.
Zapraszam zainteresowanych szczegółowymi informacjami na naszego legionowego TeamSpeak’a

• loveyourself.teamspeak.pl

Każdy znajdzie u nas miejsce dla siebie. :slight_smile: Przekonaj się sam!

Jest nas coraz więcej! Jednak postanowiliśmy nie zamykać rekrutacji. Bardzo serdecznie odświeżając temat zapraszam do dołączenia w nasze szeregi. Będzie nam niezmiernie miło Was przyjąć.
Napomnę tylko, że nastawiamy się na Merge -> Deyla. To ważna informacja dla przyszłych kandydatów.
Serdecznie zapraszam i pozdrawiam.

Ale te merge to jest na 100%, będzie można przejść z barusa na deyla bez problemu?

Tak podejrzewamy, ale 100-procentowej pewności nie mamy. Logicznie myśląc i biorąc pod uwagę znane nam już fakty dotyczące Merge to tak, będzie to jak najbardziej możliwe, bo najpierw GF połączy obie frakcje i przez 3 tygodnie będzie można normalnie zalogować się na jednym koncie na obie frakcje na jednym serwerze. Jak jest opisane w FAQ w ciągu tych 3 tygodni każdy indywidualnie ma czas na rozwiązanie konfliktu przenosząc wybraną frakcję na inny dowolny serwer w zależności od tego który sobie wybierzesz. Natomiast jeśli tego nie zrobisz w ciągu 3 tygodni GF sam zadecyduje jaką frakcję i gdzie przeniesie (zastosują przymusowy transfer). To tak z tego co wyczytałam.