[AION][Barus] Love Yourself

ew chantera 

Też chcę spróbować sił kantorem i się przyłączyć do zabawy. @Zarcu jakieś porady na poczatek, chce iść bardziej pod pvp niz supporta, dzięki

dawno juz nie grałem w aiona ale chętnie bym wrócił i sie zastanawiam kim by zagrać macie jakieś propozycje?

Tak czytam i czytam te wypociny Niyome a nie przepraszam ,,Pani Generał Niyome,,
No i zaczynam się zastanawiać czy my wszyscy żyjemy w tym samym świecie? 

nah raczej nie ;D

Znalazlem :)

Jeśli grasz od 8 do 16 to faktycznie możesz nikogo nie spotkać. Do gry wchodzą przeważnie w godzinach 16/17, a najlepiej to wbić na TS.

Słyszałem kilka słów o waszym legionie. Pozytywnych jak i negatywnych, ale tak jest o każdym legionie na Barusie. Podobno macie jakichś godnych polecenia sinów. Czy są to jakieś osoby z dawnych czasów? Byłbym wdzięczny za jakieś informacje.  

Oczywiście, akurat sinami możemy się pochwalić.

Vangraf jest osobą, która wie prawie wszystko o grze jak i teraz bardziej zainteresował się sinem, więc jeśli poszukujesz informacji to znajdziesz je u nas.

Co do opinii na temat naszego legionu - gramy na Barusie. To powinno wszystko wyjaśniać. Jeśli jednak chciałbyś wiedzieć jak jest naprawdę - zapraszamy w nasze ciepłe i rodzinne progi.

Ts3: loveyourself.teamspeak.pl

chcecie tempeleara ?? @Niyome czy glada ew chantera 

Bardziej przyda nam się templariusz, gdyż brakuje nam co prawda ogarniętego tanka :)

dawno juz nie grałem w aiona ale chętnie bym wrócił i sie zastanawiam kim by zagrać macie jakieś propozycje?

Myślę, że lepiej będzie się dogadać na TeamSpeak'u.

Zapraszamy -> loveyourself.teamspeak.pl

Oczywiście, akurat sinami możemy się pochwalić. 

Vangraf jest osobą, która wie prawie wszystko o grze jak i teraz bardziej zainteresował się sinem, więc jeśli poszukujesz informacji to znajdziesz je u nas.

Co do opinii na temat naszego legionu - gramy na Barusie. To powinno wszystko wyjaśniać. Jeśli jednak chciałbyś wiedzieć jak jest naprawdę - zapraszamy w nasze ciepłe i rodzinne progi. 

Ts3: loveyourself.teamspeak.pl

Teraz bardziej zainteresował się sinem czyli w takim razie gra nim od niedawna, wiedzieć wszystko o grze może każdy a ogarniać daną klasę to jest jednak mała różnica jak mniemam?

Teraz bardziej zainteresował się sinem czyli w takim razie gra nim od niedawna, wiedzieć wszystko o grze może każdy a ogarniać daną klasę to jest jednak mała różnica jak mniemam?

Wiedza o grze nijak się ma do umiejętności grania daną klasą postaci.

Można wiedzieć naprawdę dużo na temat "jak zrobić danego questa", "gdzie znajdę dany przedmiot", "jak powinienem się zachować w danej sytuacji" i takiej wiedzy nam nie brakuje, natomiast inną sytuacją jest to jak wykorzystać daną wiedzę w praktyce. Vangraf grał już kiedyś w Aiona i bardzo dobrze żyje z osobami, które jednak wiedzą więcej o grze niż przeciętny gracz. Dzieli się z nami każdą przydatną wskazówką. Wcześniej jego mainem był Cleric, teraz Sin - stąd to stwierdzenie, jednakże myślę, że już na tym etapie mógłby spokojnie dawać wskazówki dotyczące Sina jak i udzielać "lekcji" początkującym czy też zaawansowanym graczom, którzy jak ostatnio się okazało nie wiedzą jak grać tą klasą.

Poza tym, Vangraf nie jest jedynym Sinem w naszym legionie. Mamy kilka osób równie zaawansowanych co on co sprawia, że dyskusje na temat tej klasy doprowadzają ich nieustannie do coraz głębszego poznawania postaci jak i do samorozwoju. Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć od innych - wystarczy kulturalna rozmowa. Tak to u nas wygląda.

Miałabym jednak prośbę żeby takimi błahostkami nie zaśmiecać mojego tematu, gdyż nijak to się ma do legionu/tematu oraz ośmielam się jednocześnie prosić o czytanie ze zrozumieniem, bo jednak nie rozumiem co jest niezrozumiałego w mojej poprzedniej wypowiedzi.

Na kolejną zaczepkę nie na temat już nie odpiszę.

Pozdrawiam - Niyo.

Przykro mi Niyo, że niczego nie rozumiesz, pytań jak i odpowiedzi :D Szkoda nawet próbować byś coś zrozumiała.
Powodzenia w szukaniu naiwniaków którzy ślepo będą wierzyć w twoje wypociny :D

Miałabym jednak prośbę żeby takimi błahostkami nie zaśmiecać mojego tematu, gdyż nijak to się ma do legionu/tematu oraz ośmielam się jednocześnie prosić o czytanie ze zrozumieniem, bo jednak nie rozumiem co jest niezrozumiałego w mojej poprzedniej wypowiedzi.

Na kolejną zaczepkę nie na temat już nie odpiszę.

Pozdrawiam - Niyo.

Tutaj tematy zakłada się nie tylko dla samej informacji istnienia legionu, ale również po to żeby wyrazić swoje opinie na ten temat.

Myślę, że mimo wszystko za bardzo wojowniczo do tego podchodzisz.

Generał Niyome

Przykro mi Niyo, że niczego nie rozumiesz, pytań jak i odpowiedzi  Szkoda nawet próbować byś coś zrozumiała.
Powodzenia w szukaniu naiwniaków którzy ślepo będą wierzyć w twoje wypociny 

Pisząc prawdę na temat mojego legionu nie muszę się pocić by ktoś mi uwierzył, bo ten kto jest/był dobrze wie o tym jak jest i myślę, że nowi gracze nie skuszą się jednak by posłuchać "opinii" (chociaż opinią tego nazwać nie można) wyjętej z czterech liter jakiegoś randoma, który nawet swoim nickiem w grze nie potrafi się podpisać. Natomiast jeśli nie masz stosownych argumentów (bo takowych nie widzę) to daj sobie na luz, bo bajeczek nie opowiadam i nie napisałam w tym temacie nic co jest nieprawdą. Nie rozumiem co właściwie chcecie tym osiągnąć. Nabijacie mi wyświetlenia tematu i komentarze, co jest dla mnie jak najbardziej na plus. Do tego te wypowiedzi.. na poziomie nie powiem czego świadczą tylko o tym jakimi osobami jesteście.

Skoro nie wstyd Wam w ten sposób się wypowiadać to proszę o to żeby każdy z Was się podpisał swoim nickiem w grze xd

Tutaj tematy zakłada się nie tylko dla samej informacji istnienia legionu, ale również po to żeby wyrazić swoje opinie na ten temat. 

Myślę, że mimo wszystko za bardzo wojowniczo do tego podchodzisz.

Generał Niyome

Nie zauważyłam z waszej strony jakiejkolwiek opinii na temat legionu.

Twój jak mniemam kolega wypowiedział się o klasie postaci, a konkretniej o sinie, który nijak się ma do mojego legionu.

Swoją drogą skoro tak bardzo boli Was to jak się podpisuje to zrobię to raz jeszcze.

Pozdrawiam - GENERAŁ Niyome :lol:

// Update prezentacji legionu.

Korzystając z okazji przypominamy o sobie i zapraszamy.

Nie wiem czy to jest kwestia mojego wieku, wizja bycia zgorzkniałym tetrykiem czy nadciągającej demencji starczej. Uważam, że pisanie prowokacyjnych postów po to by podnieść komuś ciśnienie dla samej frajdy jest słabe i żenujące. Dajcie sobie na wstrzymanie, chyba że burza hormonów w wieku naście lat rozsadza was od środka i nie jesteście w stanie nad nią zapanować to jestem w stanie to jeszcze jakoś zrozumieć. Grajcie, bawcie się, spędzajcie miło czas w aionie i nie wchodźcie sobie w drogę jeśli się nie lubicie.

Ymir aka Evena - obrońca uciśnionych, Robin Hud z Szerłud, wyzwolicielka z okowów, Madka Dropu.

Powyższy post był skierowany do osób które nie należą do Love Yourself, a próbują coś namącić w tym wątku.

Refresh

Fajnie się wywala z ali bo się ma taki kaprys prawda? :D
To niezłą reklamę legionu sobie zrobiłaś Pani Generał :D

Mala , gildia ze slabym online . Gildia typu MASZ BYC na teamspeaku...ludzie nierozumeija , ze niektorzy nie maja oochoty rozmawiac z innymi bo wchodza do gry po to by pograc i sie odprezyc :)

Tutaj na czacie Ci nie odpisza.

Co chwile ktos wychodzi z gildi.

Mala , gildia ze slabym online .  Gildia typu  MASZ BYC na teamspeaku...ludzie nierozumeija , ze niektorzy nie maja oochoty rozmawiac z innymi bo wchodza do gry po to by pograc i  sie odprezyc 

Tutaj  na czacie Ci nie odpisza.

Co chwile ktos wychodzi z gildi.

Przeczytaj raz jeszcze nasze wymogi. Wchodząc do legionu akceptujesz zasady panujące w naszym gronie. My do jednej osoby nie będziemy się dostosowywać. Mamy takie wymagania, jeśli ich nie spełniasz to jest kilka legionów, które przyjmują wszystkich gdy tylko się zgłoszą i nie jest wymagane do tego dosłownie nic.

Co do tej części komentarza, że co chwilę ktoś wychodzi z legionu - to naturalne. Ludzie przychodzą i odchodzą, aczkolwiek chciałabym zauważyć, że zdecydowanie więcej ludzi przychodzi niż odchodzi dlatego jest mi niezmiernie miło i dodaje mi to przede wszystkim motywacji. Jeśli komuś się nie podoba to nie trzymam go na siłę przecież. Sama jestem osobą, której charakter ciężko zrozumieć i małej ilości osób przepadam do gustu przez swoje ciągłe ironizowanie. Jednakże legion nie bierze odpowiedzialności za pojedynczą jednostkę i o tym chyba niektórzy zapominają.

Fajnie się wywala z ali bo się ma taki kaprys prawda? 
To niezłą reklamę legionu sobie zrobiłaś Pani Generał 

Bez powodu?

Zachowanie godne obory, wręcz pyszczenie (bo inaczej tego nazwać nie można) członków wspaniałego ally. Jeszcze nie upadłam na głowę żeby afkerom i ich altom robić questy. Ponadto osobom, które zamiast ruszyć głową wolą bić moby w Esterze bez kleryka i chociażby self-kiska.

Śmieszne.

Pytanie, jak się ma populacja w Aionie?

Akurat "AFK" to była pani GENERAŁ siedząca w nosrze gdy reszta zaliczała JEJ questa. Po czym wyrzuciła z ally wszystkie osoby które mogły tego questa zaliczyć ponieważ były w Esterze, a nie było riftów. Cała "obora" wynikła właśnie z tego powodu, że pani GENERAŁ wyrzuciła ludzi. Tylko i wyłącznie z własnego kaprysu. Proszę nie zmieniać kolejności wydarzeń.

Pozdrawiam i nie polecam.