witam mam takie pytanie bo interesują mnie te gry ale jakoś nie chce mi się ściągać all, jakby ktoś był taki miły i powiedział mi z jaką gra jest najwięcej zabawy, chce sobie znaleźć grę w która pogram trochę a nie chwila i papa.
Aion (Barus) - Neverwinter - Void Elsword
Więc tak
Aion - Rasowy RPG, ze krwi i kości ( IDŹ, ZABIJ, PRZYNIEŚ)
Neverwinter - Super gierka nawet, dobrze rozbudowana, no i fajna walka masz 3/4 skile 2 ultimate i się bawisz a nie 40 skili
Elsword - Mówi Ci coś side-scroll ? Takie MapleStory tylko żywsze i ciekawsze
@Up
Że żywsze i ciekawsze to bym polemizował, jedno to normalny i pełnoprawny RPG, a drugi to dungeonówka, zależy od gustu.
W neverwinterze masz poczucie, że grasz tą postacią, a nie 1,2,3,7,4,6,1,2,3,7,4,6,5,5,1,2,3 +40EXP
Pobieraj Neverwintera nie zawiedziesz się
Powiem tak...Aion-klasyk gatunku mmorpg i nie mozna go porownywac z grami typu NWO czy elsword ... w Aionie masz contentu na 1-2 lata jako nowy gracz zanim wszystko ogarniesz co z czym sie je. w NWO na tydzien max miesiac pozniej nie ma juz co robic.
@UP
1-2 lata contentu...? Poważnie...? Grałeś w to w ogóle...?
#Topic
Aion gra dobra, tylko pochłaniająca sporo czasu i niestety już nie ta sama co kiedyś. Wcześniej jakoś to PvP się liczyło, teraz żeby się ubrać na PvP robisz Dungi i zadania. "Range na serwerze" trzymasz też zadaniami i dungeonami... No hej...
Podałeś przykłady gier które się strasznie różnią od siebie, więc wróżę, wróżę! Tak, to jest to! Odnajdziesz się w Elswordzie!
w aionie wbiłem może 19lvl , w neverwinter wbiłem 47 lvl ale coraz dalej to już było wiadomo idź zabij zbierz coś itp potem boss z mapki i następna , w elswordzie na privie pograłem trochę ale jakoś nie moglem się zdecydować na 1 postać i tak o to zrobiłem ga 70lvl vp 70lvl vc 70lvl i sam nie wiem jakoś mi się znudziło to wbijanie od nowa lvla i siedzenie na mapkach tych samych w kółko, a na pvp to żal było grać bo lagger lagger lagger masakra na globala to nawet mi się nie chce bo za nudne.
witam mam takie pytanie bo interesują mnie te gry ale jakoś nie chce mi się ściągać all, jakby ktoś był taki miły i powiedział mi z jaką gra jest najwięcej zabawy, chce sobie znaleźć grę w która pogram trochę a nie chwila i papa.