Aion Barus PL populacja?

Witajcie, jak sprawdzić populacje na serwerze ?

Polecacie zacząć grać ? po za wowem to chyba najsensowniejszy wowo podobny i rzeczywiście f2p mmorpg

Jakie są opinie na dziś dzień i ilu gra ludzi ?

Po jakiej stronie eliosi czy asmo ? gdzie więcej

Jest za dużo ludzi, ruszyć się nie da. Elków jest o połowę więcej, więc zachęcam do zrobienia asmo.

Również polecać asmo, zacząłem grać parę dni temu, za ponad tydzień wchodzi nowy patch 5.6 więc będzie się działo:P populacji nie idzie sprawdzić poprzez stan serwerow, jedynie wejść samemu na grę i zobaczyć, choć do 50-60 lvl i tak można grać na serwerze rookie więc tam idzie spotkać ludzi że wszystkich serwerów więc nie będziesz narzekać na populację i będziesz mógł zrobić każdą inste albo questa na elitkach

To czemu masa ludzi dramatyzuje że Aion EU to DED ?? nie rozumiem tego...

Czyli mając teraz w moim wypadku 34 lvl eliosi glagiator... jestem jeszcze w sanctrum na rookie ??? potem sie idzie gdzieś jeszcze indziej ??

To czemu masa ludzi dramatyzuje że Aion EU to DED ?? nie rozumiem tego...

Czyli mając teraz w moim wypadku 34 lvl eliosi glagiator... jestem jeszcze w sanctrum na rookie ??? potem sie idzie gdzieś jeszcze indziej ??

Sanctum na pewno jesteś na głównym. Na pozostałych mapach idzie wejść na serwer dla początkujących i tam można rybi robić party z ludźmi z serwera deyla itp. Chodzi o to że map jest więcej, tylko na niższych lvl aby mieć ekipe do robienia instancji można wejść na serwer początkujący i tam na pewno znajdziesz więcej ludzi. Choć wydaje mi się że na barusie jeszcze gra sporo ludzi tylko pewnie w godzinach popołudniowych albo wieczornych

Czyli nie jest tak źle jak ludzie mówią

Bo szczerze nie widzę innego sensownego mmorpg

wow trzeba płacić albo mieć wiedze lub i masę czasu żeby wyfarmić na ten abonament...

GW2 niby f2p ale jak chcesz więcej zobaczyć kup dodatek... po jakimś czasie gra zmusza cię by coś kupić

Nie mówię że aion jest święty, ale na tego smsa stać każdego czy żeby dać to 17 zł na 30 dni GP co i tak da sie kupić pewnie w grze...

Inne gierki trzeba kupić żeby grać i tyle lub jeszcze wymagają od ciebie konta premium...

Dlatego tak mocno zastanawiam się nad kontynuacją w tą grę... myślałem o metinie... ale tam szaro buro i pusto

GW2 niby f2p ale jak chcesz więcej zobaczyć kup dodatek... po jakimś czasie gra zmusza cię by coś kupić

Nie mówię że aion jest święty, ale na tego smsa stać każdego czy żeby dać to 17 zł na 30 dni GP co i tak da sie kupić pewnie w grze...

No nie wytrzymam. Wiedziałem, że gdzieś czytałem podobne bzdury na temat GW2 i to byłeś Ty. Od razu dostaję triggera jak to widzę. Typie, gdzie GW cię zmusza do kupna dodatku? No gdzie się pytam? Nie wiem, bo może Ci się lvl jakoś blokuje? Expisz do tego samego poziomu co wszyscy - nie masz tylko dostępu do contentu dodatkowego, ale wtedy mówimy o GW2: Heart of Thorns. Podoba Ci się gra to kupujesz ten content, a jak nie to kładziesz lache.

Mało tego, bo piszesz, że na Aionka 17zł każdego stać - to już tych zasranych 23 zł nie można dołożyć i kupić ten dodatek na promocji do GW2? Kolejny Janusz cebularz się znalazł.

No nie wytrzymam. Wiedziałem, że gdzieś czytałem podobne bzdury na temat GW2 i to byłeś Ty. Od razu dostaję triggera jak to widzę. Typie, gdzie GW cię zmusza do kupna dodatku? No gdzie się pytam? Nie wiem, bo może Ci się lvl jakoś blokuje? Expisz do tego samego poziomu co wszyscy - nie masz tylko dostępu do contentu dodatkowego, ale wtedy mówimy o GW2: Heart of Thorns. Podoba Ci się gra to kupujesz ten content, a jak nie to kładziesz lache.

Mało tego, bo piszesz, że na Aionka 17zł każdego stać - to już tych zasranych 23 zł nie można dołożyć i kupić ten dodatek na promocji do GW2? Kolejny Janusz cebularz się znalazł.

Co tak ostro przyjacielu :)

Zamiast atakować agresywnie napisz mi więcej coś o GW2 :) co daje ten dodatek, prócz nowych lokacji ... jak z populacją w GW2 lepiej niż aion ?

Co tak ostro przyjacielu 

Zamiast atakować agresywnie napisz mi więcej coś o GW2  co daje ten dodatek, prócz nowych lokacji ... jak z populacją w GW2 lepiej niż aion ?

Meh, może faktycznie mnie ciutę poniosło. Populacja ma się dobrze - podczas expa widzisz masę przewijających się graczy, a na mapach z dodatków jest ich pewnie więcej. Jeśli masz mniej czasu na grę, to GW2 jest w sam raz dla Ciebie. Co daje dodatek oprócz map? System masterek, eventy, linia fabularna, bossy, specjalizacje, revenanta (klasa postaci), guild halla, raidy, fractale, nowe ulepszenia do pvp (jakieś tam mapki i inne pierdy). Zresztą masz tutaj po angielsku wszystko:

https://heartofthorns.guildwars2.com/game/

Super, dziękuję, przyjże się bliżej tej produkcji :) i widzisz jak to jest, Opinie innych rujnują czasem piękno samo w sobie, niby człowiek się nie chce sugerować ale siłą rzeczy to przebija w wiekszości i zabija umysł...

jak sam nie sprawdzisz to się nie dowiesz... są gusta i guściki nie każdemu dogodzi :)

Musze sprzedać te moje mase kont co wystawiłem dziś na targu tutaj, wtedy bede rozważał zakup!

Dziekuje jeszcze raz

Witajcie, jak sprawdzić populacje na serwerze ?

Polecacie zacząć grać ? po za wowem to chyba najsensowniejszy wowo podobny i rzeczywiście f2p mmorpg

Jakie są opinie na dziś dzień i ilu gra ludzi ?

Po jakiej stronie eliosi czy asmo ? gdzie więcej