[Aion] Broken Arrow

W tych niespokojnych czasach każde Asmodiańskie życie jest na wagę złota...nadchodzi wielka wojna. Kiedy pieczęć zostanie przełamana nadejdzie najgorsze...dlatego Ty dzielny wojowniku jesteś tak ważny. Sięgnij po broń i stań razem z nami do walki o przyszłość Atreii!

Dołącz do nas! Jesteśmy Broken Arrow!

Strona:

Asmo

O nas:

Jesteśmy grupą miłych, kulturalnych ludzi, których połączyła miłość do Aion'a. Jesteśmy otwarci i pomocni w stosunku co do nowych graczy. Nie występują u nas tzw. "Spiny" gramy raczej na luzie i tak też podchodzimy ogólnie do gry.

Czego możecie od nas oczekiwać:

Pomocy od strony merytorycznej w sprawie build'ów, rozdawania statystyk itd. Wypadów na różne Dungeon'y i Instancję.

Co muszę zrobić żeby do was dołączyć?

Jedyne wymagania to:

- 50 lvl postaci

-Chęć gry zespołowej

-Kultura osobista

-Dystans do samego siebie i do gry.

Team Speak Legionowy:

brokenarrow.net-speak.pl

Pokój>Rekrutacja

Kontakt: Matek lub Elleana.

pedały czy czarnuchy?

Nvp, czarnuchy.

tych niespokojnych czasach każde Asmodiańskie życie jest na wagę złota...nadchodzi wielka wojna. Kiedy pieczęć zostanie przełamana nadejdzie najgorsze...dlatego Ty dzielny wojowniku jesteś tak ważny. Sięgnij po broń i stań razem z nami do walki o przyszłość Atreii!

yyyy serio :D? bardziej reklama pasty do zębów do mnie przemawia ;D

tych niespokojnych czasach każde Asmodiańskie życie jest na wagę złota...nadchodzi wielka wojna. Kiedy pieczęć zostanie przełamana nadejdzie najgorsze...dlatego Ty dzielny wojowniku jesteś tak ważny. Sięgnij po broń i stań razem z nami do walki o przyszłość Atreii!

yyyy serio :D? bardziej reklama pasty do zębów do mnie przemawia ;D

Ciiiiiicho chciałem dobrze! Każdy piszę tylko płytkie: Jesteśmy społecznością multigaming'ową gramy w lol'a, cs i pokemon go. Ja chciałem napisać coś więcej xD

I pytanie czy jest u was podział na osoby które tylko ze sobą siedzą na tsie(zazwyczaj grupka 3-4 osób) mają oddzielne pokoje,sypialnie itd? Bo jak tak wypadało by powiadomić ludzi o tym ;) jak nie to chętnie dołączę bo rzygam już tego typu ludźmi .

Nie u nas siedzą wszyscy razem. Chyba, że idziemy na SWB to wtedy na czas Instancji rozchodzimy się po innych kanałach :P albo jak nie wiem ktoś ma do kogoś sprawę jakąś a tak to na jednym kanale siedzimy wszyscy cały dzień :)

W tych niespokojnych czasach każde Asmodiańskie życie jest na wagę złota...nadchodzi wielka wojna. Kiedy pieczęć zostanie przełamana nadejdzie najgorsze...dlatego Ty dzielny wojowniku jesteś tak ważny. Sięgnij po broń i stań razem z nami do walki o przyszłość Atreii!

Strona:

Asmo

O nas:

Jesteśmy grupą miłych, kulturalnych ludzi, których połączyła miłość do Aion'a. Jesteśmy otwarci i pomocni w stosunku co do nowych graczy. Nie występują u nas tzw. "Spiny" gramy raczej na luzie i tak też podchodzimy ogólnie do gry.

Czego możecie od nas oczekiwać:

Pomocy od strony merytorycznej w sprawie build'ów, rozdawania statystyk itd. Wypadów na różne Dungeon'y i Instancję.

Co muszę zrobić żeby do was dołączyć?

Jedyne wymagania to:

- 50 lvl postaci

-Chęć gry zespołowej

-Kultura osobista

-Dystans do samego siebie i do gry.

Team Speak Legionowy:

brokenarrow.net-speak.pl

Pokój>Rekrutacja

Kontakt: Matek lub Elleana.