Aion cy ArcheAge

Witam wszystkich. Zastanawiam się nad ponownym zagraniem w któryś z tych tytułów. Miałem przyjemność grać już wcześniej w obie te gry i każda z nich miała swoje wady i zalety. Słyszałem jednak dużo głosów przeciwko tym grom i zastanawiam się, która z tych gier to "mniejsze zło". Dlatego chciałbym dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na temat tych dwóch produkcji i którą wy byście wybrali. Ważne dla mnie w grach jest żeby było co robić, samo monotonne grindowanie nie wystarczy. Także dobrze aby questy były ciekawe. No i najważniejsze aby było z kim grać (nie koniecznie mówię o polakach). Sprzęt spokojnie poradzi sobie z tymi grami więc na to patrzeć nie muszę. Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi. ^_^

Witam wszystkich. Zastanawiam się nad ponownym zagraniem w któryś z tych tytułów. Miałem przyjemność grać już wcześniej w obie te gry i każda z nich miała swoje wady i zalety. Słyszałem jednak dużo głosów przeciwko tym grom i zastanawiam się, która z tych gier to "mniejsze zło". Dlatego chciałbym dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na temat tych dwóch produkcji i którą wy byście wybrali. Ważne dla mnie w grach jest żeby było co robić, samo monotonne grindowanie nie wystarczy. Także dobrze aby questy były ciekawe. No i najważniejsze aby było z kim grać (nie koniecznie mówię o polakach). Sprzęt spokojnie poradzi sobie z tymi grami więc na to patrzeć nie muszę. Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi.

A wolisz jabłka czy gruszki?

Pytanie z tej samej półki..

Ty sam nie wiesz co się Tobie podoba i chcesz żeby inni powiedzieli Ci która gra jest "fajniejsza" i mają Ci wybrać grę? Serio?

Skoro jak piszesz grałeś w obie, to powinieneś wiedzieć na ile Ci się spodobały.

Brak mi słów na uzależnianie swojej decyzji od opinii innych...

Post całkowicie bez sensu, logiki i właściwie nie mam pojęcia po co autor zakładał temat, skoro grał w te gry. Gdyby nie grał, to jeszcze bym zrozumiał, a tak to kompletny bezsens.

Takie akcje powinny być karane za zaśmiecanie forum.

Witam wszystkich. Zastanawiam się nad ponownym zagraniem w któryś z tych tytułów. Miałem przyjemność grać już wcześniej w obie te gry i każda z nich miała swoje wady i zalety. Słyszałem jednak dużo głosów przeciwko tym grom i zastanawiam się, która z tych gier to "mniejsze zło". Dlatego chciałbym dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na temat tych dwóch produkcji i którą wy byście wybrali. Ważne dla mnie w grach jest żeby było co robić, samo monotonne grindowanie nie wystarczy. Także dobrze aby questy były ciekawe. No i najważniejsze aby było z kim grać (nie koniecznie mówię o polakach). Sprzęt spokojnie poradzi sobie z tymi grami więc na to patrzeć nie muszę. Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi. ^_^