Aion czy TERA?

Tak jak w tytule, która gra waszym zdaniem lepsza i powiedzcie dlaczego.

Teraz nastały czasy metina na steamie, nowy serwer i ogólnie będzie można skakać! Aion umarł, tera bardziej i nie, wcale nie trolluję. :<

Ja zawsze wolałem Aion (EU), nie wiem jak teraz z liczbami graczy na serwerach w Tera , na aionstatus online (jakoś tak), możesz zobaczyć procentowe zapełnienie Aiona, szału nie ma na pewno, przypuszczam, że podobnie jest i w Tera. PS. marzy mi się nowy serwer w Aion, wtedy bym wrócił do grania :)

Zdecydowanie Aion :)

Jak dla mnie TERA. Co prawda z Aionem miałem małą styczność ale to właśnie TERA wciągnęła mnie na dłużej. Jak dla mnie przyjemniejsza dla oka grafika, fajniejsze klasy i combat. Ale jak wspomniał @Lisek to TERA NA i EU trochę umiera.

Aion ale kiedyś.

W terze nigdy nie czułem się tak otwarty jak w aionie :D

Aion ale kiedyś.

Ty to się lepiej nienodzywaj na ten temat hejterku :P Ty i Twoje 5 osób w Esterze/Nosrze heh śmiechłem. Po co wprowadzasz ludzi w bład? Masz z tego satysfakcję jakąś?

@Up koleś który ma 10 postów pisze że jestem hejterem...Jestem obiektywny człowieku, porównaj Aiona kiedyś a porównaj teraz...Ah tak, trzeba mieć w sumie wiedzę na temat obu gier :D nawet dzisiaj wszedłem na terę i uważam że jest sporo ludzi, ale co z tego skoro każdy z nich Ci napisze że nie opłaca się zaczynać i że gra umiera.

Tak jak w tytule, która gra waszym zdaniem lepsza i powiedzcie dlaczego.