Według mnie warto. Ammon uważa, że Aion nie wyróżnia się zupełnie niczym, ale ja się z tym nie zgadzam, Aion jest grą dosyć specyficzną, to mogę przyznać, ale na pewno nie przeciętną czy niewyróżniającą się - chyba, że ktoś ma w przysłowionych czterech literach całą historię i zupełnie olewa pvp. Tyle razy usuwałam Aiona z dysku, a za każdym razem wracam. Po miesiącu, dwóch, sześciu, ale wracam. Teraz znowu gram od początku, tylko, że po raz pierwszy po stronie Elyosów, i gra sprawia mi masę frajdy - niby ją znam, a jednak odkrywam dużo nowych rzeczy. Poza tym poznałam tam dużo wspaniałych ludzi, i chociaż tak jak Ty mówię sobie, że jest za mały online dla tak wymagającej pod tym względem osoby jak ja, to i tak nie mogę się powstrzymać, by pograć. GP nie jest problemem, przy normalnej grze na 65 będziesz mieć stały dochód, wystarczający, by na luzie inwestować ingame i nie martwić się o oszczędności. Jak Ci się gra podoba, to nie widzę powodów, by rezygnować z zabawy, dla wielu to wciąż najlepsze mmo. ![:)]()
A jak aż tak bardzo zależy Ci na liczbie graczy online, to możesz grać na koreańskiej wersji haha.
Tam to jedno z najpopularniejszych mmo.