Jak kazdy ma juz w "hoj" czekanie to moze napisac kim i czemu gra moze jakos dyskusja urozmaici nam czas:D
ja bede gral Asmo gladem a dla temu bo ma duzo fajnych AoE i strumble
Jak kazdy ma juz w "hoj" czekanie to moze napisac kim i czemu gra moze jakos dyskusja urozmaici nam czas:D
ja bede gral Asmo gladem a dla temu bo ma duzo fajnych AoE i strumble
Ja gram Asmo bo lubie ciemniejsze strony gram rangerem bo lubie lucznikow w grach. Czy taka odpowiedz cie zadowala?
A ja pobawię się chanterem albo clerem. Na becie grałem sorckiem i wątpię żeby chciało mi się znowu nim podbijać lvl jako pierwszą postacią, przyda mi się jakaś odmiana... a chanter był całkiem ciekawy.
polecam grę chanterem super postać na pvp coś w stylu shamana z WoW
wez.... chanter w 3.0 dosteje lepszego upgreada do ataku niz glad... dobry wybor
Hyberius zabawny z ciebie czlowiek awansowales w moich oczach jako sredniozaawansowant troll jak ci sie podoba ze ktos dostaje ochszan za offtop to nie pisz zalozylem temat bo sam nie bylem pewien kim grac i chcialem uslyszec co ludzie sadza o innych postaciach (bo ja jako osoba ktora wie kim chce grac jestem juz nie obiektywny)
Osobicie mam rozkmine nad gladem/chanterem/templarem strasznie lubie pvp no i solo tez pve wiadomo kazdy powie graj czym wolisz a ja nigdy wczesniej nie gralem w aiona i nie mam pojecia, wiec trudny wybor wbilem sorca na 12 ale mag to nie to
ja wybieram sorka,bo zre mane poj... lol
hahaha;p
a co do tych 3ch co wymieniles kazdy z nich jest w endgame bardzo dobry templar jest nie do zabicia a z GSem ma duzy dmg a glad ma aoe strumble no i chanter ma teraz w 3.0 zmiane i pare dobrych skilli do ataku
Ja grałem juz wszystkim (poza gladem) i najwięcej frajdy dawał mi templar i chanter własnie.
Teraz pora na gladiatora.
Moja jedyna, ukochana postać po stronie Elyos - Spirit Master
A ja mam zagwozdkę, nie wiem jaką klasą, ani po której stronie :/
Jak już mi się uda zarejestrować to coś wymyślę na żywioł.
Ja sorcerem po stronie asmodians grać będę
Lubię AoE ataki i duży dmg Niestety wiąże się to z małym defem i niską ilością pkt hp ale nadrobię to mana stonami
ja po stronie Elyo i oczywiście gladek, najbardziej mi przypasował te jego pieprznięcia i efektowne wymachiwanie ehh
hmm,ja się zastanawiam nad Glad/Sorcer/Asasin/Spritem/Chanterem co mi polecacie? 1 raz gram w Aiona
I na jakim królestwie najlepiej grać?
to obojetne eyo i asmo roznia sie paroma skillami chyba 2 skille na klase sa inne
hahaha
Napewno gram Asmo, zastanawiam się tylko czy Chanterem, czy Templarem, z jednej strony bardzo podoba mi się system chantera, ataki ze staffa, buffowanie i możliwość leczenia, co prawda słabszego niż w przypadku clera, ale zawsze. Z drugiej strony lubię grać tankami.
mnie juz to dobija ;p nie moge speara na +5 zrobic bo moge na starter packu tylko 5 extractorow uzyc... a veta nie moge aktywowac bo strona nie dzala...
Ja tylko czekam na pobranie gry,i ruszam do wspólnego grania z wami
Hmm... ja wiem tylko tyle, że zagram jakimś assassinem. Nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć, bo w Aiona grać będę po raz pierwszy.
Jakie królestwo.... Ludzie, to nie Metin. A przy wyborze rasy, nie ma to aż tak znaczenia, ale przy takich klasach jak:
Sorcerer - jeśli chcesz zaistnieć w PvP, to polecam asmo, ma stigme (czy tam skilla nie pamiętam) na która zwiększa cast speed, a w PvP cast speed>magic boost.
Ranger - u asmochów w mau formie ma +10% do ataku.
Lepiej się kierować rasą. Nie piszę że jest to wymagane, ale jeśli komuś tak bardzo nie zależy, to lepiej pokierować rasę pod względem klasy.
@MagarPL
Używaj znaków interpunkcyjnych np. przecinków. Nie musisz używać poprawnie, ale jakoś oddziel od siebie swoje myśli, bo czasami trudno rozkminić, czy ty zaprzeczasz czy przytakujesz...