Witam, od 2 dni gram w Aiona i strasznie spodobala mi sie ta produkcja, poniewaz zachwyca swoja grafika,dynamika itd.. Moj ang jest dosc kiepski i sam nie daje rady pojac wszystkie.., co wiecej nie posiadam GP co troche ogranicza gre :X. Szukam czleka, który gra na Anhurcie i wyjasni mi kilka nurtujacych spraw i na dodatek troche wglebi mnie w Aiona . Czy jest ktos chetny?
Aion ;d pomocy
Do 46 lvla można bez problemu grać bez GP. Ja gram na Anhuracie. Jednak nie wiem po jakiej ty stronie grasz. Elyosi czy Asmosi?
Zresztą jakichś potężnych umiejętności angielskiego nie trzeba posiadać. Co prawda nie ma auto tracka, ale na mapie mamy zaznaczane obszary mobków które bić. Gorzej ze zbieraniem matsów. Do tego może przydać się to http://www.aiondatabase.com/gathersource/skilllist
A jeśli masz inny problem z questem to wpisać w google i już. Jeśli jesteś po stronie Elyosów to będę mógł wytłumaczyć tobie jak będziesz miał jakiś problem z questem.
Jestem tymi dobrymi aniolkami chyba elyosami,super by bylo
moj nick to Rookhi
Z fabuł wynika, że nikt nie jest dobry i nikt nie jest zły ;p http://www.aiononline.com.pl/historia_atreii.php polecam ten link i przeczytać sobie fabułę gry co doprowadziło do tego, że sytuacja jest jaka jest. Naprawdę fajne. W Aionie teraz będę rzadziej, bo gram w Guild Wars więc jakby co pisz na priva tutaj z problemami, a ja wytłumaczę. Jak jakaś pomoc w queście by bić mobki potrzebna to też napisz to się zgadamy i wbiję. Ostatnio jakaś polska gildia rekrutowała od 7 lvla. Divine Anihilators czy jakoś tak. Obserwuj ogólny chat może ktoś napisze od nich to się wbijesz do gildii.
ogólnie wpisuj nazwę qesta w google i tam gdzieś powinna wyskakiwać ci strona, zapomniałem nazwy, gdzie masz opisane wszystkie qesty + screeny. Nie raz, nie dwa pomogła mi ta strona, mimo, że ang. znam na poziomie bardzo dobrym, niektóre qesty są naprawdę pogwatmane. (gdzieś widziałem, że kolesie pracowali nad spolszczeniem, jak ja grałem, jakiś rok temu, to mieli 9% poszukaj w necie może ci trochę pomoże)
okej dzieki za pomoc. Powiadasz ze w Guild warsa bedziesz grac ;d? Powiem krótko jak sie wciagniesz to minimum rok z zycia wyjety ;d
albo zawsze możesz pobrać spolszczenie, tylko radze nie spolszczać sb nazw itemów oraz nazw questów
No jedynka na razie. Wiadomo, że staroć i jak jest dwójka to gra jest warzywem. Jednak parę osób na forum się zgłosiło no i na amerykańskim serwerze wciąż tłumy. Co do questów to pisz. Ja zrobiłem wszystkie do 40 lvla jakie są.
Nawet nie chodzi o o to tylko aion jest wyjatkowo trudna gra co mnie cieszy i padam bardzo czesto moim 15 lv magiem ;c i to boli, a czystalem gdzies tam ze w aionie sorc op wiec zadecydowalem go stworzyc jako moja nowa postac, kolejne pytanie to gdzie kupic skille dla maga, jak zmienilem klase przed 10 lv to juz od tego NPC juz nie ma do kupienia skilli, moze po prostu za niski lv zeby odblokowal sie inny skill, ale tak od 10 lv nie kupilem zadnego to dziwne. Co mam zrobic z moim zwierzem, no kiedys cos tam atakowal, ale potem przestal i chodzi tylko za mna, mam go czyms nakarmic, tylko mnie nie strasznie ze z IS jakis przedmiot ;c!
Skille możesz kupować w Sanctum w Liceum na południu miasta. Tamten NPC sprzedaje do 25 lvla skille, potem na północy Sanctum będzie inny. Pokażę tobie najwyżej. I kim dokładniej grasz? Sorcererem czy Spirit Masterem?
Wysłałem tobie zaproszenie do friends listy w Aionie (klawisz V). Sprawdź Friendshieps request zakładkę.
Napisał, że sorcem. Troche dziwne nim umierać ale jak bez żadnego skilla 10+ to w sumie troche zrozumiałe Jeśli chodzi ci o peta to one nigdy nie atakują.
Zmuliłem i nie doczytałem.
Witam, od 2 dni gram w Aiona i strasznie spodobala mi sie ta produkcja, poniewaz zachwyca swoja grafika,dynamika itd.. Moj ang jest dosc kiepski i sam nie daje rady pojac wszystkie.., co wiecej nie posiadam GP co troche ogranicza gre :X. Szukam czleka, który gra na Anhurcie i wyjasni mi kilka nurtujacych spraw i na dodatek troche wglebi mnie w Aiona . Czy jest ktos chetny?