Aion dc w kolejce

Witam mam problem z aionem a dokładnie po zalogowaniu gdy czekam w kolejce dostaje dc bez powodu. Internet śmiga 24/7, komp dobry grałem w aiona już parę lat - działał bezproblemowo, w becie też 0 usterek, ale teraz zawsze gdy czekam w kolejce (nexus) dostaje dc po mniej więcej 3 minutach. Jak mam otworzone inne okno to aion po prostu mi się zamyka, nie dając żadnych informacji na temat tego problemu. Jakieś pomysły co robić ?

Edit: Komp i net zresetowane, niestety żadnych zmian.

Zapierdziel sobie bialego poprawia myslenie.

A tak szczerze to moze dlatego Ci wywala Aiona bo cos masz z plikami. Mi nieraz crashuje bez powodu. Wiec moze masz ten sam problem sprobuj zresetowac internet - jesli masz w TP i kompa moze to pomoze ?>

Też mam problem z kolejką tylko troche inny.

Wczoraj logowałem sie i była normalna kolejka, czekałem i normalnie mnie logowało, a teraz nawet kolejka mi nie wychodzi tylko wyskakuje, że server jest pełny.

Nie moge nawet poczekać żeby zagrać ;/

Mam nadzieje że otworzą jezcze jeden server angielski, bo jest to samo co w silkroadzie kiedyś ;/

bo jak jest kolejka 1000/1000 to wyskakuje ze server jest pełny tak więc musisz wciskać co chwila na server aż wejdziesz jako ten 1000-ęczny gracz i poczekasz 2 godz w kolejce ;]

po prostu server nexus jest nowy i masa ludzi tam wchodzi puki nikt nie jest mega koxem

Tak jest to nie w temacie ale polecam dla przyszłych graczy server Perento ew. Spatalos ; )

Też angielski tylko że bez kolejek(Perento)

Pozdrawiam

Spatalos ; )

Właśnie się loguję i też już ma kolejki. Muszą coś zrobić z tymi serwerami, bo powoli nie zapowiada się ciekawie. Jeśli nic nie zrobią zakład, że z Gold Pack'iem nie będzie trzeba siedzieć w kolejce?

Mam nadzieje że otworzą jezcze jeden server angielski, bo jest to samo co w silkroadzie kiedyś ;/
Przecież jest niejeden, a nawet 3 ang serwery ! Więc w czym problem ? :P

Tak są trzy serwery, lecz tylko nexon jest nowy - reszta to dinozaury z 55kami...

Co do twojego problemu to raczej wina:

a) klienta (re-install)

B) internetu (trzeba sprawdzić stabilność

c) systemu bądź dysku twardego (re-install lub wymiana)

Próbowałbym naprawiać w kolejności od a do c.

Witam mam problem z aionem a dokładnie po zalogowaniu gdy czekam w kolejce dostaje dc bez powodu. Internet śmiga 24/7, komp dobry grałem w aiona już parę lat - działał bezproblemowo, w becie też 0 usterek, ale teraz zawsze gdy czekam w kolejce (nexus) dostaje dc po mniej więcej 3 minutach. Jak mam otworzone inne okno to aion po prostu mi się zamyka, nie dając żadnych informacji na temat tego problemu. Jakieś pomysły co robić ?

Edit: Komp i net zresetowane, niestety żadnych zmian.