Cóż jak ja się przyglądam, to widzę najwięcej chanterów/clericów i SMów. Zaskakująco mało sorcererów i tych Mechów. Reszta klas no tak w miarę umiarkowana liczba.
Aion - dyskusja ogólna
Ja sie sam dziwie czemu tak malo mechow biega sa nawet mocni
Ja sie sam dziwie czemu tak malo mechow biega sa nawet mocni
Mechy są raczej klasą, która powstała z myślą o Azjatyckich odbiorcach. Moim zdaniem nie pasuje w ogóle do tego świata. Wystarczy spojrzeć na walkę takiego mecha z sinem, wygląda komicznie. Widocznie zachodniemu społeczeństwu ta klasa nie przypadła do gustu.
Raczej wydaje mi sie ze gusta nasze sa takie : klasa op to gram. Tutaj jest raczej haczyk
Z tego co słyszałem mechy właśnie trudno ogarnąć. Miej więcej są na tym samym poziomie co sin, a kierując się logiką, że nie pasuje w kanon fantastyki powinno być mało gunnerów, ale niestety jest zupełnie na odwrót. Jednak nie zbaczajmy znowu z tematyki Aiona
Nastepny dodatek bedzie zmieniam wiele postaci i podobno bedzie za 3 miesiace. Warto o tym pcozytac bo niektore klasy znacznie sie zmienia.
@UP
Link do artykułu poproszę.
Jak to wkoncu jest z tym 1szym GP. mozna go kupic in game czy trzeba wydawac realna kase. i jaka jest srednia populacja na barusie
czy mozna gdzies to sprawdzic ?
Jak to wkoncu jest z tym 1szym GP. mozna go kupic in game czy trzeba wydawac realna kase. i jaka jest srednia populacja na barusieczy mozna gdzies to sprawdzic ?
GP możesz kupić od innych graczy przez Broka / "Kiosk" ;D jest to jedyny item który możesz kupić od innych graczy nie posiadając GP.
Populacje serwera a raczej online możesz sprawdzić tutaj . Ostatnim czasy Barus znajduje się cały czas w pierwszej trójce serwerów pod względem ilości luda Online wieczorami.
Takie dodatkowe Info jak już mówimy o kupowaniu GP jak chcesz możesz kupić w Media Aiona wersje pudełkową z GP na miesiąc za 7 czy tam 9 zł ;D
Zamierzam sobie ściągnąć Aiona. Dużo się zmieniło ? Pamiętam, że grałem podczas wprowadzenia mecha.
Warto w ogóle wracać ?
Podłączam się do pytanka I którą stronę lepiej wybrać na Barusie
Asmo, ElyO??
Nic sie nie zmienilo praktycznie bo to prawie ten sam patch...jedynie usuneli wiekszosc safespotow
Mechy są raczej klasą, która powstała z myślą o Azjatyckich odbiorcach. Moim zdaniem nie pasuje w ogóle do tego świata. Wystarczy spojrzeć na walkę takiego mecha z sinem, wygląda komicznie. Widocznie zachodniemu społeczeństwu ta klasa nie przypadła do gustu.
Mechów w Korei jest mniej niż u nas. Nie wierzysz? Sprawdź rankingi na serwerach koreańskich. Co do gunnerow to Korea też ich trochę ma.
Opłaca się zaczynać ? Nie grałem wczesniej ale ostatnio się przymierzam . Jak stoi z ludnością ?
tak jedynie na Polskim serverze masz najwiekszy online w EU pod wieczor ponad 2 tys ludzi . Licz sie z tym , zeby dogoic ludzi na end game musisz ostro farmic siege (codzinnie )
hmm czy lepiej iść na barusa czy może jednak spróbować NA?
Jeszcze niedawno poleciłbym Ci grę na barusie ale patrząc na to co gameforge robi ze swoimi grami odradzam bo za kilka dni, tygodni czy miesięcy możesz się obudzić z przysłowiową ręką w nocniku i pomimo że na NA grałem kiedyś tylko chwilę to o wiele bardziej Ci polecam zacząć właśnie tam
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
dawaj na barusa też tam niedawno zacząłem ludzi sporo, przynajmniej w tych początkowych lokacjach
i co na siege bedziesz chodził o 5 nad ranem (+7 przesuniecie czasowe)? do tego ping z d*py, o pvp 1x1 z jakimś gościem z tamtego regionu możesz zapomnieć - leszcze bez skila będą cię przez te pingi jechały no , ale "fachofcy" powiedzą ci , że pingi to nie problem
są na barusie jeszcze jakies legiony for fun? bo z tego co widze to szukają tylko koxów 65 lvl'e (przynajmniej w elyo). a przydałoby się dołączyć gdzieś, bo nudno cały czas tak samemu grać i z nikim nie móc popisać