Czekam z niecierpliwością na Merge
Aion - dyskusja ogólna
Czekam z niecierpliwością na Merge
Jeszcze przez długi czas nie zobaczysz
Jeszcze przez długi czas nie zobaczysz
Skąd ta pewność? Online poza Grendal jest śmiesznie niski, przeważnie 1/3, 1/2 "starego serwera", ogromny dysbalans na rzecz asmo na każdym serwerze. Taki Miren 366 osób po stronie Asmo ma 1500 gp, po Ely 189. W "topce" są stare mordy, a nie nowi gracze. Z tego co obserwuję ludzie zaczynają powoli wracać na stare postacie na Barusie, znajomy co gra na Miren pisze mi że "nie ma z kim grać", zaczął od "nowa" i biega w piórku +4. Dla tych 3 serwerów poza Grendal merge to jest dobra perspektywa. Społeczność jest taka sama... Nowe serwery to była zła decyzja GF od początku. Mogli przecież zrobić jump event do 65, dać jakieś ciekawe eq na start, gp na 14 dni i puścić info w świat zamiast otwierać, aż 4 nowe serwery. Osobiście mnie nie zdziwi merge jeszcze w tym roku, a nawet na przełomie październik-listopad.
Jeśli już to merge będzie polskiego serwera z Barusem + z tym bodajze niemieckim ale to jeszcze potrwa, Grendala tak szybko nie ruszą, bo jest tam nieźle, sami zobaczycie.
Ja w ogóle się od kilku dni (od protestu) zastanawiam jak NC Soft mógł na to pozwolić żeby taka firma jak game forge popsuła tak świetny tytuł. Spójrzcie w kr Aion dalej jest bardzo dobrze trzmyjacącym się w rankingu tytułem. Biorąc pod uwagę ile ma już lat. Aż przykro się robi...
Ja w ogóle się od kilku dni (od protestu) zastanawiam jak NC Soft mógł na to pozwolić żeby taka firma jak game forge popsuła tak świetny tytuł. Spójrzcie w kr Aion dalej jest bardzo dobrze trzmyjacącym się w rankingu tytułem. Biorąc pod uwagę ile ma już lat. Aż przykro się robi... http://www.gamemeca.com/popup/ranking.php?scode=O
A który z tych krzaczków to Aion?
A który z tych krzaczków to Aion?
U mnie wyświetla normalnie po ang o.O
Od kiedy dostaje sie gp na 7 dni za wbicie lv? Moglby ktos dokladniej wyjasnic na ktorym lv i gdzie on przychodzi?
Od kiedy dostaje sie gp na 7 dni za wbicie lv? Moglby ktos dokladniej wyjasnic na ktorym lv i gdzie on przychodzi?
Nie wiem czy dają gp za wbicie lvl jeśli tak to pewnie za 65/66 lvl i od 5.6 (czyli 9.08.2017) jak ruszyły też nowe serwery, na jednym alcie dostałem gp na 7 dni bo się nie logowałem na niego przez rok. Taki gp powinien być w sklepie do przypisania
Ok czaje, bede musial posprawdzac aty tez. Dzieki wielkie.
Jutro 31.10.2017 startuję Event z okazji Haloween. Więcej info na stronie głównej oraz forum.
Od 31.10.2017 do 08.11.2017 jest aktywny Buff 400% do Expa warto skorzystać ^^
Pojawiły się eventy świąteczne.
To naprawdę dobry czas na zaczęcie gry, więc zapraszamy serdecznie.
Pojawiły się eventy świąteczne. To naprawdę dobry czas na zaczęcie gry, więc zapraszamy serdecznie.
Hmm, a jakie konkretnie możesz zdradzić szczegóły bo aktualnie nie jestem na bieżąco z grą.
Prawda jest taka , ze Aion umarl i juz sie nie odrodzi chyba , ze gre przejmie ncsoft spowrotem....25% online w nidziele to jest poprostu zenada. przez dzien po 10-15% daje to okolo 500 graczy na serverze co daje praktycznie niegrywalna gre....25% to okolo 1,25k online co jest wynikiem tez tragicznym... 800 ely 500 asmo. sensu zaczynac nie ma napewno w obecnym czasie.
Niedługo Server Merge także znowu będzie grubo
A co do Eventów:
Eksplozja eventów w grudniu
Nigdy nie masz dosyć prezentów i niespodzianek? Zima w AION to zatem dla Ciebie odpowiedni czas! Oferujemy:
Loteria Solorius
Start: 6.12.2017
Śnieg w Atreii
Start: 6.12.2017
Losowa skrzynia Daishuna
Start: 13.12.2017
Event Kumuki
Czas trwania: 6.12.2017 - 13.12.2017, 20.12.2017 - 27.12.2017, 3.01.2018 - 10.01.2018
Superświątecznie: Boosty
Z okazji Święta Solorius błogosławimy Ciebie i Twoich kompanów soczystymi boostami!
06.12.2017 - 20.12.2017: +50% rzemiosła
13.12.2017 - 20.12.2017: +50% PO
13.12.2017 - 03.01.2018: +200% dropu (tylko w Nosra/Esterra)
20.12.2017 - 27.12.2017: +100% rzemiosła
27.12.2017 - 03.01.2018: +50% rzemiosła
jaki server merg ? z kim lacza Barusa.? jezeli z jakimis noob serverami nic sie nie poprawi...musza zostawic max 3 miedzynarodowe serwy i moze byc ok...jednak wszechobecne p2w zabija ta gre,
Nie wiem ja nie odczuwam żadnego P2W a gram 7 lat.
@Adartaer serio? Ile kamieni +10 masz w swoim eq? Czy masz złote pióro na +14 (takie dają w evencie p2w)? Masz chociaż estimy na +8 (takie dają w evencie p2w)? Kupiłeś już dodatkowe 20gp?
7 lat... Czyli grałeś za czasów NcSoft?
@Adartaer serio? Ile kamieni +10 masz w swoim eq? Czy masz złote pióro na +14 (takie dają w evencie p2w)? Masz chociaż estimy na +8 (takie dają w evencie p2w)? Kupiłeś już dodatkowe 20gp? 7 lat... Czyli grałeś za czasów NcSoft?
Gram od Bety GF. Nie mam żadnych kamieni +10 a można je kupić w Item Shopie? Bo jakoś nie widziałem.
Mam złote piórko na +7 a można je kupić w Item Shopie? Bo jakoś nie widziałem.
Nie kupiłem dodatkowych 20 GP i nie zamierzam. Cieszę się grą taką jaka jest z moim Legionem.
@Slevin ja wiem, że Ty zawsze narzekasz ogólnie mi też nie do końca podoba się polityka GF, ale dopóki nie ma IS rzeczy które dają przewagę i które można zdobyć normalnie grając w grę to dla mnie nie jest P2W. Poza tym do pewnych kwestii trzeba po prostu dojrzeć. To jest firma a firmy są skierowane na zysk. Tak wygląda życie. Dla mnie gra to odskocznia od pracy itd.