Aion dziwny problem

Otóż to. Przeniosłem aiona z jednego komputera na drugi. No i wchodzę w główny folder po przeniesieniu, odpalam launchera i piszę, że muszę od nowa instalować Aiona. Proszę o jakies porady!

Musisz dodać aiona do rejestru na nowym drugim kompie, poszukaj w rejestrze wpisu "aion" ze scieżką do gry, wyeksportuj i dodaj to na nowym kompie, zmieniając ścieżkę(jeżeli jest inna).

Mógłbyś opisać troszkę jaśniej? Jestem strasznie zielony w takich sprawach. Najlepiej w punktach np. 1 - blablabla..

Proszę o szybka pomoc!

Czy mógłby ktoś pomoc?

Przejdź do folderu z Aionem i dopisz do nazwy folderu 1(lub jakąś inna cyfrę/literę) . Teraz ściągnij instalację Aiona i instaluj go. Jak zapyta gdzie zainstalować to wybierz lokację gdzie miałeś zainstalowane. Kiedy się zainstaluje to nie uruchamiaj go tylko usuń ten nowy folder i usuń z nazwy folderu Aiona ten dodatkowy znak, który tam dodałeś. Włącz Aiona i ciesz się grą.

Otóż to. Przeniosłem aiona z jednego komputera na drugi. No i wchodzę w główny folder po przeniesieniu, odpalam launchera i piszę, że muszę od nowa instalować Aiona. Proszę o jakies porady!