Mam takie pytanie co się robi na End Game w Aionie . Dostałem ostatnio od kumpla konto 55 lvl Renger a ze mam własnego rengera na 30 to myślałem ze ogarnę a tu trochę bardziej skomplikowane . Czekam na jakieś wskazówki
Aion End Game
Graj od początku, a nie odrazu na 55.
Żeby w pełni cieszyć sie z end game w aionie musisz mieć legion lub zgrane party/ alliance ze znajomych bez tego będziesz sie nudził codziennie. Lub wkurzał sie z party złożonym z randomów ktzórzy znowy popsuli inste lub dostaliście łupnia w pvp. Bez tego będziesz się strasznie nudził poza arenkami i daily na platinum medale nic więcej nie zostaje. Ale jak masz party/legion to:
- wypady do ingi/gelk na mass pvp
- Instancje end gamowe
- instancje AP
- Fortece atk/def
jest tego naprawde sporo ale jak już podkreśliłem nie ma zgranej ekipy nic sam nie zdziałasz.
Gildia jakas się znajdzie Gra ktoś na Nexusie w Eliosach i przyjmie 55 rengera choć jeszcze słabo ogarniającego pod swoje skrzydła ??
Fantasy-guild.net wbij i napisz podanko
Mam takie pytanie co się robi na End Game w Aionie . Dostałem ostatnio od kumpla konto 55 lvl Renger a ze mam własnego rengera na 30 to myślałem ze ogarnę a tu trochę bardziej skomplikowane . Czekam na jakieś wskazówki