Aion - EU czy NA?

Czołem everyone!,

Mam takie pytanko, dotyczące Aion'a, a mianowicie - Na której wersji lepiej grać?

Od razu mówię, że nie zamierzam zaopatrzać się w żadne konta premium i inne duperele.

Sam bardziej nastawiam się na wersję NA, gdyż nie widzi mi się dodatkowe zbieranie kasy na gold packi, jak też bycie ograniczanym przez jakieś dziwne zastrzeżenia dla ,,niepłacących,, .

+++W wersji amerykańskiej natomiast, obawiam się wysokiego pingu, i późnych eventów.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto grał na obu wersjach, i potrafi rozwieść moje wątpliwości :).

.

Stanowczo EU. Znacznie bardziej przyjazny item shop, a premium to tylko straszak, bo bardzo łatwo zaopatrzysz się w niego w grze. Że o pingu nie wspomnę.

Zresztą, ten temat był już wałkowany mnóstwo razy.

A propos, czy na kliencie od NCSoft'u mogę grać na EU? ^^

dokładnie jak Ozonek powiedział, jedynie wersja EU, na premium idzie zarobić z samych questów więc problemów z tym nie będzie, w pingu jest różnica o jakieś 150-200 a to już jest bardzo dużo, eventy na US wiadomo, godziny nocne

EDIT: nie możesz bo na US jest wersja 3.0 a u nas starsza bo jeszcze patch nie wszedł

No dobra, uwierzę wam na słowo. :)

Temat do zamknięcia.

Czołem everyone!,

Mam takie pytanko, dotyczące Aion'a, a mianowicie - Na której wersji lepiej grać?

Od razu mówię, że nie zamierzam zaopatrzać się w żadne konta premium i inne duperele.

Sam bardziej nastawiam się na wersję NA, gdyż nie widzi mi się dodatkowe zbieranie kasy na gold packi, jak też bycie ograniczanym przez jakieś dziwne zastrzeżenia dla ,,niepłacących,, .

+++W wersji amerykańskiej natomiast, obawiam się wysokiego pingu, i późnych eventów.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto grał na obu wersjach, i potrafi rozwieść moje wątpliwości :).

.