Aion F2P bulid dla chantera czy dobry?

Mimo tego iż jestem specem na Crit gladzie (2 lata) to teraz postanowiłem zabrać się za chantera podoba mi się iż ma ten swój staff i dobry dmg.

Więc tak :

Set cały niebieski elite rank 7 elyos set (+5 , stony parry i crit)

Staff to ten na 25 co się za free dostaje pomarańczowy (+10 full crit)

Otóż moje pytanie ! czy dobre manastony dodałem ??? W rifcie rade daje ale nie mam pewności czy może być jeszcze lepiej a jak to ja chce 100% postaci wykorzystać.

28 lvl crity po 1600-1900 nie wiem jaka to norma na chantera z takim staffem , w asmo templara wale max 600 w sorca po 1000.

i nie jestem pewnien co do parry wytłumacz mi ktoś chanta xD

POZDRO DLA CAŁEGO LEGIONU : DivineAnnihilators - Eviel :)

http://www.aiononline.com.pl/forum/index.php Mysle ze tu znajdziesz odowiedz na swoje pytania .

Taa wyśmiałem to forum po tym jak zobaczyłem "Glad full attack manastone"

albo cleric full mana manastone xD

Taa wyśmiałem to forum po tym jak zobaczyłem "Glad full attack manastone"albo cleric full mana manastone xD

yyyyy jest to jedyny fanpage AIONA PL ....i jest tam pelno roznych buildow ale widac nie umeis zsie obslugiwac opcja "SZUKAJ" ....I o ile wiesz kazdy robi build jaki chce...nie wiem w czym mas zproblem ale ok. Szukaj szczescia tutaj tak.

Mimo tego iż jestem specem na Crit gladzie (2 lata) to teraz postanowiłem zabrać się za chantera podoba mi się iż ma ten swój staff i dobry dmg.

Więc tak :

Set cały niebieski elite rank 7 elyos set (+5 , stony parry i crit)

Staff to ten na 25 co się za free dostaje pomarańczowy (+10 full crit)

Otóż moje pytanie ! czy dobre manastony dodałem ??? W rifcie rade daje ale nie mam pewności czy może być jeszcze lepiej a jak to ja chce 100% postaci wykorzystać.

28 lvl crity po 1600-1900 nie wiem jaka to norma na chantera z takim staffem , w asmo templara wale max 600 w sorca po 1000.

i nie jestem pewnien co do parry wytłumacz mi ktoś chanta xD

POZDRO DLA CAŁEGO LEGIONU : DivineAnnihilators - Eviel :)