Aion gdzie moje konto veteran

Witam otóż kiedy chciałem zalogować się na swoje konto oznamilo mi że takiego konta nie ma :/ a kiedy zrobiłem konto (taki sam login i passy) to nie mam veterana i tu moje pytanie jak aktywować veterana

Przyjdzie ci kod na maila. Ja właśnie przed chwilą dostałem.

Sprawdź skrzynkę powinieneś dostać maila z kodem...

Edit: Sekundy ^^

A ja mam takie pytanie czy jeżeli mam samo konto z kluczem aktywowanym (bez postaci gdyż miałem problemy z instalacją) to też otrzymam status Weterana ?

Pytam się bo do tej pory nie dostałem klucza.

pisało wszystkie osoby które uczestniczyły w becie więc nie wiem czy można Ciebie do nich zaliczyć

heh szkoda , ale może się uda.

W ich informacji o becie, dokładniej na forumowym FAQ, widniała informacja, że veterana dostaną tylko osoby z postacią 10+, ale może w praktyce to wygląda inaczej.

Brały udział w testach = stworzyły postać i były chociaż zalogowane. To że ktoś ma konto i go nie używał, przecież nie świadczy o braniu udziału w testach, to tak samo jakby mieć samochód ale jeździć tramwajem.

Ja dostałem już swój klucz na maila, problem jest tylko z założeniem sobie nowego konta, w które trzeba wklepać otrzymany kod. (;

Witam otóż kiedy chciałem zalogować się na swoje konto oznamilo mi że takiego konta nie ma :/ a kiedy zrobiłem konto (taki sam login i passy) to nie mam veterana i tu moje pytanie jak aktywować veterana