Aion GF server

Yo!

Zauważyłem ostatnio, że Barus już nie ma największego online także zastanawia mnie jak to teraz wygląda na Anglojęzycznych serverach? Taki Deyla wygląda wporzo? Są tam polskie gildie? Jak z wyrównaniem stron?(preferuje Asmo także dobrze by było jakby Elyosów było więcej bo lubię ich ubijać;D) Z innej beczki jest co do roboty w end game? Mowa tylko i wyłącznie o pvp. Jak pamiętam ostatnio end game pvp słabo wychodziło bo w sumie tylko arenke się robiło i czasem kogoś można było spotkać na mapie.

Dzięki i pozdrawiam!

Barus4Life :D

Tak, tak ale pytam się o Anglojęzyczne servery. Wiesz coś Faydee?

Edit: Ogarnałem, że na stronie GF można zobaczyć jaki jest balans frakcji. Wszystkie są na poziomie 40-44% asmo i 50+ Ely.

Tak jest wszyscy wolą dobrych białasków z kolorowymi mapkami xD Na Deyla gra sporo polaków o ile mnie pamięć nie myli znajdziesz tam polski legion :)

No to została tylko kwestia end game pvp. Żyje to jakoś?

http://aioninfo.com/online/

Ja gram na Deyla, mam Polski legion w którym wieczorami jest aktywnych mw. po 10 osób, w ciągu dnia też zazwyczaj jest parę osób :) PvP jest w bardzo dobrym stanie :) PvE także ^^ Jak coś PW :)

PvP w Aion'ie jak to się mówi "pvp all day" :D

Interesuje mnie jeszcze jedna sprawa. Jak to wygląda teraz z pvp setem? Znowu trzeba jechać garnizony? Jak tak to od 60lvla już czy jakieś inne garniaki są od 70+? Słyszałem też, że manastony zawsze wchodzą czy to prawda? Ktoś gdzieś coś wspomniał, że nowe sety pvp się niszczą ale nie wiem pod jakim względem i czy to prawda. Wyczytałem, że wprowadzili też nowe arenkowe sety już są na serverach gf?

A więc tak, jeżeli chodzi o sety pvp to zrobili teraz taki myk, że mając strife ulepszone na +10 można je ulepszyć jeszcze bardziej (na fioletowy set, w którym mamy do wbicia +15). Wszystkie manastony i godstony natomiast zostają. Żeby to osiągnąc trzeba robić garnizony ;) Dla mnie to bardzo wygodne rozwiązanie bo nie mam ochoty robić zupełnie nowego setu i od nowa męczyć się z wbijaniem manastonów. Świadomość że nie robiłem strife na marne jest super.
Jeżeli chodzi o serwer anglojęzyczny: grając na Hellionie Polaków mogę policzyć na palcach jednej ręki (wszyscy uciekli od hiszpanów), mimo wszystko tydzień temu była reaktywacja jednego polskiego legionu Anielskie Imperium i nie wygląda to za dobrze. Pozostaje jednak dobrze trzymać się anglików. W związku z innymi serwerami za dużo się nie wypowiem ale wiem właśnie że dużo osób z Anuharta (obecny Hellion) przeniosło się na Deyla - i tak, chodzi mi o Polaków

Ooo z tym strife to faktycznie fajna sprawa. Jak ten fioletowy +15 prezentuje się w stosunku do abyssowych? Bo pewnie dodali teraz abyssowe sety na 75 lvl ta?

Yo!

Zauważyłem ostatnio, że Barus już nie ma największego online także zastanawia mnie jak to teraz wygląda na Anglojęzycznych serverach? Taki Deyla wygląda wporzo? Są tam polskie gildie? Jak z wyrównaniem stron?(preferuje Asmo także dobrze by było jakby Elyosów było więcej bo lubię ich ubijać;D) Z innej beczki jest co do roboty w end game? Mowa tylko i wyłącznie o pvp. Jak pamiętam ostatnio end game pvp słabo wychodziło bo w sumie tylko arenke się robiło i czasem kogoś można było spotkać na mapie.

Dzięki i pozdrawiam!