Aion- GP za kase w grze

1. Czy da się kupic GP za kase w grze

2. Czy jak kupie sobie GP to dostane automatycznie weterana??

3. Ile będe musiał uzbierać kasy??

1. Tak

2. Nie nigdy tak nie bylo że po zakupie gp dostaniesz weterana. Dużo ludzi roznosiło farmazony że po 1 gp zostaje veteran ale to tylko bajki ( grałem po wyjściu wersji f2p na anhurcie ponad 10 gp zakupionych ).

3. Zależy od serwera początkowo będzie mało , jeden złoty item i spokojnie wymienisz na gp.

Ok czyli mam rozumiec, ze gold itm dropia z mobow?

T4l4r kiedyś był bug, że po użyciu gp dostawało się weterana, bug istniał przez długi czas, ale potem został usunięty. Tak itemki z moobów.

Tyle, że bez gp nie może handlować więc tak czy siak pierwszy gp za real kasę trzeba wziąć.

@up True. Dobrze, że mam weterana i gp na nexusie ;d

akurat gp mozna kupowac na aukcji :) jedyna rzecz jaka mozna.

T4l4r kiedyś był bug, że po użyciu gp dostawało się weterana, bug istniał przez długi czas, ale potem został usunięty. Tak itemki z moobów.

Ta nigdy o nim nie słyszałem ani nie widziałem zeby ktos z mojej gildi 100+ osob mial taki bug a gp szly u nas churtowo . Kupywalismy nawet pakiety zeby wychodzilo po 14 zl za gp i nikt nigdy nie dostal veterana z tego powodu za to ze uzyl gp . Ba nawet miesiac po f2p forum bylo pelne placzu zeby wprowadzili jakos mozliwosc zdobycia veterana . Wiec watpie zeby taki bug istnial . Po drugie nawet same developer pisal na forum ze moze kiedys za iles wykupionych gp bedzie status veterana , ale jak widac ekonomia wazniejsza . ,To byly czasy konkurencji NA z EU i aby przyciagnac graczy wiele historyjek powstalo . A co do gp tak jak kyree pisze gp to jedyny item ktory mozemy kupic na free koncie.

Był taki bug, bo sam zdobyłem w ten sposób weterana :x ale ciiiiiii....

1. Czy da się kupic GP za kase w grze

2. Czy jak kupie sobie GP to dostane automatycznie weterana??

3. Ile będe musiał uzbierać kasy??