Aion, grafika, detale

Witam,

ustawiłem maksymalne detale w grze oraz wygładzanie i gra cały czas jest jak na najniższych. Jak przedtem grałem nie miałem z tym żadnych problemów(na wersji NcSoft). Gra z tymi ustawieniami wygląda okropnie. Nie lubię gameforge, myślę, że on skopie ten grę, dobrze, że będzie wersja amerykańska... No dobra, ale nie o tym tutaj :P. Ma ktoś może taki problem, wie jak go naprawić?

Możliwe, że masz włączony lepszy silnik graficzny, gdzieś w opcjach jest możliwość zmiany tego.

może włączyłeś opcje na "siege" poszukaj w ustawieniach na dole coś w stylu "Low Performence" lub coś w ten deseń

Witam,ustawiłem maksymalne detale w grze oraz wygładzanie i gra cały czas jest jak na najniższych. Jak przedtem grałem nie miałem z tym żadnych problemów(na wersji NcSoft). Gra z tymi ustawieniami wygląda okropnie. Nie lubię gameforge, myślę, że on skopie ten grę, dobrze, że będzie wersja amerykańska... No dobra, ale nie o tym tutaj . Ma ktoś może taki problem, wie jak go naprawić?

Po pierwsze gameforge nie ma nic do plików i ustawień Aiona, NC nadal jest właścicielem gry i to oni o wszystkim decydują. Gameforge przejęło tylko wydawanie gry na terenie europy. Po drugie opcje ustawienia detali nie zmieniły się nawet w 5% od czasów Aiona gdy był P2P od NC. Po trzecie jaką masz kartę graficzną ? (;

Karta graficzna nie ma znaczenia, bo przedtem działało, ale jeśli to pomoże: Nvidia GeForce GTX460.

P.S. Hmmm włączyłem silnik defaul i opcje się zmieniają, ale zastanawia mnie dlaczego nie mogę włączyć silnika High Quality?

Witam,

ustawiłem maksymalne detale w grze oraz wygładzanie i gra cały czas jest jak na najniższych. Jak przedtem grałem nie miałem z tym żadnych problemów(na wersji NcSoft). Gra z tymi ustawieniami wygląda okropnie. Nie lubię gameforge, myślę, że on skopie ten grę, dobrze, że będzie wersja amerykańska... No dobra, ale nie o tym tutaj :P. Ma ktoś może taki problem, wie jak go naprawić?