Aion i kilka pytań

Witam.Zaczynam grać w Aion f2p nigdy nie miałem styczności z tą grą w takim razie nasuwa się parę pytań.

1.Na jakim serwerze gra najwięcej polaków a zarazem najwięcej ogarniętych polskich gildii?

2.Asmo czy Elyo ponownie, gdzie najwięcej już nie polaków a ludzi i gildii ;) (Mi to obojętne czy elyo czy asmo) ?

3.Pytanie o postać, która z postaci jest ogarnięta w pvp w miarę małym kosztem ekwipunku?

4.Czy IS daje duża przewagę?

5.Jak wygląda cała rozgrywka na End Game?

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje bardzo przydadzą się do gry.

1. na Pierwszym

2. Elyos (rating : Elyos 51% Balaur 21% Asmodians 28%)

3. Wszystkie takie same zależy jak grasz , niezależny od Eq jest Spirit Master

4. Nie daje w ogóle przewagi Gold Packa kupujesz za kase w grze (kinnah)

5. End Game to same siege pvp , raidy , bicie eq na +15 i polowanie na asmo

tak jak kolega wyżej, najwięcej polaków na Nexusie, a co do frakcji raczej radził bym Ci wybrać tą która bardziej Ci się podoba ale więcej ludzi jest po stronie Elyo, co do postaci to wszystko zależy jak ogarniesz, IS nie daje przewagi, wszystko można kupić w grze za kinah a end game to pvp bo w tą stronę jest ustawiony Aion

Dzięki za pomoc;) Można zamknąć.

to moze ja jeszcze sie podepnę z pytaniem jak kupić od kogo za kase golda packa jak na starterze sie nie mozna tradować ?

Gp to jedyna rzecz ktora mozna kupic na aukcji na starterze.

Dzięki za pomoc;) Można zamknąć.

JapanLadies Tobie odpowiedź też została udzielona więc temat zamykam.

Witam.Zaczynam grać w Aion f2p nigdy nie miałem styczności z tą grą w takim razie nasuwa się parę pytań.

1.Na jakim serwerze gra najwięcej polaków a zarazem najwięcej ogarniętych polskich gildii?

2.Asmo czy Elyo ponownie, gdzie najwięcej już nie polaków a ludzi i gildii ;) (Mi to obojętne czy elyo czy asmo) ?

3.Pytanie o postać, która z postaci jest ogarnięta w pvp w miarę małym kosztem ekwipunku?

4.Czy IS daje duża przewagę?

5.Jak wygląda cała rozgrywka na End Game?

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje bardzo przydadzą się do gry.