Witam, zastanawiałem się nad Aionem oraz Riftem, lecz widząc nadchodzący dodatek który ma być płatny ( Mowa tutaj o Rifcie), stwierdziłem że nie będę się z tym bawił, i spróbuję jednak właśnie Aiona. I tutaj moje pytania, mianowicie:
- Czy ludzie robią wszystkie Dungeony i Raidy jeżeli tutaj tak owe są? Pamiętam że kiedyś już próbowałem swoich sił w tym tytule, ale jak dobiłem minimalny wymagany lvl do pierwszego dungeona, po 30 minutach szukania ludzi udało mi się odnaleźć jedną osobę, przez co zwątpiłem. Czy coś się z tym zmieniło? ( Ta próba miała miejsce mniej więcej wraz z wejściem Gunnera, czy nawet tego całego robocika)
- Czy są jacyś ludzie którzy wraz z wejściem 5.0 powrócą do gry, bądź będą chcieli po raz pierwszy zagrać i będą chcieli skupić się na PvE?
- Czy jest już jakiś istniejący Legion/Gildia która skupia się na PvE? Czy PvE ma sens? Wcześniej słyszałem że w Aionie robi się PvE tylko po to aby robić PvP, jeżeli PvP mnie nie interesuje czy jest sens abym wracał? I nie chodzi mi tylko o ostatnie dungeony, chodzi mi o robienie całego contentu PvE, każdy dungeon, i raid nawet jeżeli drop w tak owych miejscach nie jest boski, ale dla samej kwestii zrobienia tak owego.