Aion Infinite

Witam wszystkich, mam zamiar zacząć przygodę z grą Aion, będzie to moje pierwsze spotkanie z tą grą.

Mam zamiar grać na serwerze prywatnym Infinite, ponieważ jestem lekko leniwy i nie lubię płacić za grę (item shop).

Grę aktualnie ściągam programem NCSoft [13GB :wacko:]

W związku z tym mam parę pytań:

1.Gra ktoś z was na tym serwerze ??

2.Jeżeli tak to potrzebuje stałego kontaktu (ts3), ponieważ będę miał nobskie pytania.

3.Jeżeli jest na tym serwerze jakaś Polski Legion(gildia, czy jak to tam) z ts3 to prosze o podanie kontaktu z nią.

Jeżeli jednak istnieją lepsze serwery od infinite to prosze o ich przedstawienie.

Z góry dzięki i pozdrawiam portal mmorpg.org.pl

Sam kiedyś zaczynałem swoja przygodę z aionem na tym "infinite aion" możliwe ze znajdziesz jakiś polski legion ale na pewno nie gra tam tyle osób co kiedyś

Nie lepiej zacząć na oficjalnym servie gdzie wszystko działa, a GP zakupisz za golda w grze?:)

Za golda w grze? Nie da rady nigdy w życiu. Tak na 35 trzeba już miec tego GP. To może bd miał te 10kk kinah. A GP stoi po 20kk wiec ciężko, chyba że pierwszego GP kupi za real kase a potem juz da rade. Ale ja osobiście nie mam zamiaru wydawać real kase na gre, wole zatankować sobie auto.

1kk kinah za około 70 groszy chodzi ostatnio było ogłoszenie na targowisku. Za sumy w hurcie taniej (do negocjacji) więc myślę ze parebaście złotych to nie aż tak dużo. Najlepiej posiadać Veterana i można spokojnie grać i się nie martwić. A zdobyć go nie jest chyba tak trudno bo można kupić za 20-30 złotych lub wymienić jak ma się za co.

20 - 30 zł ciekawe gdzie bo ostatnio szukałem ;c

Na allegro Gold Packi na 30dni są za 11zł xD

Aion nie jest drogi, jeśli chodzi o GP, a item shop w niczym nie przeszkadza ;d. Jak ktoś miał veterana od początku to ma z górki, a raz wydać te 20-30zł na GP i potem grać normalnie to chyba lepiej niż w innych (gorszych niektórych) grach płacić abonament (czasem droższy), prawda ?. Dobra gra, polecam.

eeeee po co grac na privie na , ktorym gra 100 osob + polowa rzeczy nie dziala? bo nie wiem za bardzo.....gp wystraczy spokojnie dopiero od 46 :)) wczesniej nie ejst potrzebny do niczego .....:) a wydanie 20 zl 1 raz to raczej duzo nie jest...;] pomijajac ze na 46 lvlu spokojnie ma sie juz na gp:)

czy do was nie dociera, że nie mam najmniejszego zamiaru płacić za grę, widzę że zaczął się robić spam (zresztą jak zawsze gdy ktoś się o coś pyta)

no i co z tego że zbugowany zakładając ten temat dałem wam do zrozumienia że chcę GRAĆ NA ZBUGOWANYM PRIVIE I KONIEC a wy mi robicie wykłady o oficialu.

A czy do ciebie dociera, że na GF nie musisz wydawać ani złotówki? Ale jak chcesz możesz grać na zbugowanym privie

Gówno cię obchodzi czy chce grać za darmo na zabugowanym privie gdzie człowieka będzie szukać przez kilka tygodni czy nie, szczerze mówiąc. Nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie odzywaj. Idiotyzm, wchodzić na temat dotyczący chęci gry na privie i wyzywać kogoś z powodu... jego chęci gry na privie...

Swego czasu zdaje mi się że jakiś tam polski legion na Infinite Aion był, ale głowy nie dam bo szybko dałem sobie spokój z tym serwerem (brak czasu). Popatrz na forum oficjalnym, może ktoś się znajdzie... jeśli nie znajdziesz to będziesz mógł co najwyżej liczyć na to że będzie ktoś w grze (może jakiś world chat pomoże znaleźć rodaka?). Tak czy owak powodzenia.

Ok dzięki za zainteresowanie, temat do zamknięcia i żałuje że niektórzy z nas to...

Ok dzięki za zainteresowanie, temat do zamknięcia i żałuje że niektórzy z nas to...

Temat zamykam.

Witam wszystkich, mam zamiar zacząć przygodę z grą Aion, będzie to moje pierwsze spotkanie z tą grą.

Mam zamiar grać na serwerze prywatnym Infinite, ponieważ jestem lekko leniwy i nie lubię płacić za grę (item shop).

Grę aktualnie ściągam programem NCSoft [13GB :wacko:]

W związku z tym mam parę pytań:

1.Gra ktoś z was na tym serwerze ??

2.Jeżeli tak to potrzebuje stałego kontaktu (ts3), ponieważ będę miał nobskie pytania.

3.Jeżeli jest na tym serwerze jakaś Polski Legion(gildia, czy jak to tam) z ts3 to prosze o podanie kontaktu z nią.

Jeżeli jednak istnieją lepsze serwery od infinite to prosze o ich przedstawienie.

Z góry dzięki i pozdrawiam portal mmorpg.org.pl