Aion Jaki server i pytanko o klase

Gram w Aiona NA i jaki mam wziąć serwer gdzie gra dużo ludzi i dużo polakow

I teraz Mag,proszę o podanie plusów i minusów sorcera i spritmastera'

Dużo polaków gra na Nexusie, jako że serwer wystartował wraz z premiera F2P.

Sorcer- dobry DPS, słaby def

Spiritmaster- typowy doter, często przeklinany w starciach pvp z uwagi na feary, które rzuca.

kur noobie walony Nexus to EU a ja gtram na NA omfg

warn_ico.png
Za obraze. - Dzz'

Hodun00 powinien dostać warna za swoje zachowanie. "kur noobie walony", co to za zachowanie? trochę kultury do innych a zwłaszcza jak ci grzecznie odpowiedział.

Hodun000 nie graj w Aiona bo nie znajdziesz tam żadnych kolegów na "Twoim poziomie" xD

Graj Templarem nie masz problemu z znalezieniem pt na dungeony + mozesz miec 2h sword co robi z templara jednego z najlepszych zabijakow pvp

jezu co to jest doter i co to feary noobie ja pier zaczynam grac i już jakies słowa ktorych nie wiem omfg

ja chce plusy i minusy

Dodam tu pytanie, żeby nie robić nowego tematu.

Na jakim servie warto grac na Aion NA?Gdzie gra więcej ludzi i polaków?

Zazwyczaj nikt nie gra na amerykańskich serwerach, NA/EU- różnica nie rzuca się sama w oczy. Mój błąd. Na amerykańskich serwerach nie znajdziesz polaków z uwagi na fakt, że z informacją przejścia Aiona na system f2p wszyscy (99%) zadeklarowaliśmy się grać na serwerach gameforga. Widaomo, ktoś mógł sobie zostać, ktoś inny zacznie grać od nowa na NA, ale... nie warto. Sam próbowałem i odradzam- zbyt duże pingi, może na początku nie będą aż tak uporczywe, jednak na endgame skutecznie uniemożliwią Ci przyjemna rozgrywkę.

Co do klas "maga"

Soercer- typowy człowieczek zadający duże obrażenia magiczne, w skrócie podręcznikowy mag/czarodziej

Spirytmaster natomiast- jak pisałem, doter, czyli wrzucasz w przeciwnika coś a'la trucizny, które zabijają z czasem. Prócz tego ściąga z wrogów buffy (aury, bonusy?), unieruchamia, spowalnia i co najważniejsze fearuje, czyli powoduje że Twoja postać zacznie uciekać przez kilka sek. w przypadku Aiona zamienia Cie w duszka. Opis jest oczywiście bardzo, ale to bardzo streszczony, daje jedynie ogólny zarys klasy.

Pozdrawiam

edit.

"jezu co to jest doter i co to feary noobie ja pier zaczynam grac i już jakies słowa ktorych nie wiem omfg

ja chce plusy i minusy"

Dodatkowo, Tobie zamiast gier polecałbym jakąś książkę, najlepiej lekturę szkolną.

Pytanie, w domu tak samo odzywasz się do rodziców? Pytam poważnie, wychowałem się w trochę innych czasach i nie wiem jak to jest.

NEXUS , najlepszy server chyba obecnie z najwieksz ailoscia polskich legionow najlepszych :)

jezu co to jest doter i co to feary noobie ja pier zaczynam grac i już jakies słowa ktorych nie wiem omfgja chce plusy i minusy

moze troche kultury, jak ci ludzie chca pomoc? mama cie nie wychowala ?

@UP wszedłeś, zakładam, że nie przeczytałeś tematu, ale i tak musiałeś się uczepić kolesia, którego zachowanie już było krytykowane. Koleś został zgłoszony i Ty też.

Jak ktokolwiek rzuca dote - Damage Over Time, czyli zadawanie obrażeń przez określony czas. Jak Celebryta napisał, wszelkiego rodzaju poisony etc.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Hodun dostaje bana za multikonto

Gram w Aiona NA i jaki mam wziąć serwer gdzie gra dużo ludzi i dużo polakow

I teraz Mag,proszę o podanie plusów i minusów sorcera i spritmastera'