Aion jedno proste pytanie

Czy da się sprawdzić czy mam veterana mam utworzone konto jeszcze w cbt ale nie wiem czy mam veterana i czy da się to sprawdzić na stronce ?

wprowadzałeś jakies kody? jesli nie to nie masz weterana, a konta z cbt byly usuwane

Chodzi ci o key dzięki któremu była możliwość rejestracji ? było je można dostać w rożnych serwisach.

nie, chodzi o klucz ktory powinien przyjsc ci na maila po tym jak skonczyla sie cbt

Poprostu sproboj moze cos wstawic do brokera lub otworzyc "private store" o ile sie nie myle dla konta starter bylo to niemozliwe

Ja także mam pytanie nie mam konta vetera i mam już jedną postać na koncie która dostawała za free itemy 40% więcej expa itp. I moje pytanie jest atki czy jak zrobię 2 postać to także będzie otrzymywać free itemy większy exp czy muszę zrobić nowe konto??

nie nie musisz to sie mozesz miec tyle postaci na ile pozwoli ci konto i bedziesz dostawal te itemki

no tak ale właśnie mam 13 lvl nie dostałem jeszcze ani jednej paczki z itemami a z 13lvl dostawało się chyba armor i nie mam bonusa expa a na pierwszej postaci mam.

Na oficjalnym forum gry pisali, że niestety te itemy dostaje się tylko na najwyższo lvlowo postaci. Jak przewyższysz lvl tamtej postaci to chyba i tak nie dostaniesz (nie jestem pewien). Mnie się raz śmiesznie zbugowała postać czy coś, że dostawałem też na drugiej postaci te nagrody na 4 lvlu i chyba 7 czy tam 8 ;p później nie wiem bo nie expiłem. Ale już na trzeciej nic nie dostałem.

itemki dostaje sie jednorazowo na konto (nie na postac)

Ogólnie nie ma metody na sprawdzenie czy ma się tego veterana czy nie oprócz sposobów in-game (co dla mnie jest chore...)

Czy da się sprawdzić czy mam veterana mam utworzone konto jeszcze w cbt ale nie wiem czy mam veterana i czy da się to sprawdzić na stronce ?