Witam.
Chciałbym zadać kilka pytań dotyczącej tej gry.
1. Ile gra zajmuje dokładnie ??
2. Jak z grą, warto w nią zagrać co oferuje ??
3. IS przesadzony czy nie ? Daje sporą przewage ??
4.. Mój sprzęt: Geforce 8500GT, XP, athlon 64 x2 5000+ 1 GB RAM czy gra mi zadziała na niskich wymaganiach ??
To tyle z mojej strony, za odpowiedzi dzięki wielkie
Aion - kilka pytań i czy warto?
1.instalka 20 gb
2.warwto zagrać,fajne klasy,crafting i fajne pvp
3.Daje ale jak masz gold packa to jest easy
4.Raczej chyba tak niech innie się wypowiedzą
Ledwo bedzie chodzic na minimalnych lub wogole.
1. 30GB
2. Warto w nią zagrać, jedna z najlepszych gier MMO na rynku.
Co do 1 i 2 pytania, gra oferuje ciekawy end game, w którym jest co robić i po wbiciu maks lvl'a wciąż jest co robić i co osiągać, zawdzięczać to możemy ciekawemu PVP, które nagradza i "oblężeniami" w otchłani na twierdze i oczywiście farmienie różnej waluty w grze, za którą mam coraz to lepszy ekwipunek. Otwarte pvp na wielu mapach daje wiele niesamowitych wrażeń. Instancje w grze są także ciekawe i trzymają poziom, nie są jakoś niesamowicie trudne lecz dają bardzo dużo zabawy, gdy grasz w dobrej ekipie/legionie. Przy okazji gra nie narzuca Ci ciągle takowych instancji, grając w Aiona nigdy nie czułem się jakbym grał w Single (na mapach non-pvp, bo na pvp rzecz jasna nie da się tego odczuć )
3. (Wypowiem się o IS wersji EU) Jedyną nie dogodnością jest system Gold Packów, które i tak można kupować za hajs w grze, osobiście nie wydalem na gre ani złotówki a po wbiciu 45+ jechałem bez przerwy na Gold Packach, więc zarobek na nie, nie jest żadnym problemem.
4. Wg. Mnie musiałbyś trochę zainwestować w 2GB ramu minimalnie by grać na godnych warunkach, bo tyle ramu nie pozwoli Ci przeprowadzać w godnych warunkach oblężeń, będziesz mógł doświadczać ścin a gdy nie grasz templariuszem oznacza to dla Ciebie, że jeden lag może być warty padnięciem.
Uważam, że jestem wymagający jeśli chodzi o gry MMO a Aion spełnił moje wszystkie wymagania i Ci z głębi serca polecam tą grę. Polecam Ci znaleźć jak najszybciej jakąś ekipę do gry, ponieważ Ona nie da Ci się wypalić z tej gry.. a gdy Cię gra wypali zanim wbijesz wysoki poziom to się zrazisz, bo w tej grze jest przepiękne PVP, najśliczniejsze z najśliczniejszych
1. Zainstalowana już gra zajmuje dokładnie 30GB
2. Czy warto ? Moim zdaniem to jedna z trzech najlepszych MMORPG (w prawdziwym tego słowa znaczeniu) jakie powstały. WoW, Lineage II i Aion. Świetne i wymagające PvP, niezły crafting, ciekawe insty, przemyślany drop, sporo klas, fajnie wykonana walka w powetrzu, na skrzydłach, jest co robić cały czas, czy to na niskim, czy maksymalnym levelu. No i polska wersja językowa - nie najlepsza, ale jak ktoś nie zna angielksiego to zawsze lepsze to niż nic.
Ogólnie uważam, że to dość trudna gra w porównaniu do innych tego typu.
Granie Klerykiem to ciężka praca, mało kto się nadaje, Templarem też trzeba się napocić - uważam to za duży plus samej gry.
3. Jak nie masz konta veterana, a pewno nie masz, to musisz polegać na GoldPackach. Można je kupić za kasę z gry, ale na początku może być bardzo ciężko. Bez nich da się grać, ale to raczej męka, niż przyjemność - wszytsko masz poblokowane, handel, okna czatów, długie cooldowny na insty i cośtam jeszcze (dawno nie grałem, nie pamiętam)
4. Moim zdaniem pójdzie to na wszystkim (gra wychodziła jakoś tak jak WoW, więc ma niskie wymagania), z tym że jak pojawi się więcej ludzi, albo jak będziesz w stolicy to będzie skakać.
Tu masz wymagania z http://www.aiononline.com.pl
Minimum:
- Windows XP/Vista/7/8
- AMD Athlon XP lub Intel Pentium 4
- 1 GB RAM
- Karta graficzna 128 MB
Zalecane:
- Windows XP/Vista/7
- AMD Athlon X2 lub Intel Dual Core
- 2 GB RAM
- Karta graficzna 256 MB
Zalecane do FullHD i najwyższych detali:
- Windows 7
- Intel i5 3Ghz lub AMD podobnej klasy
- 4 GB RAM
- Karta graficzna 1 GB lub 512 MB solidnej klasy
Witam.
Chciałbym zadać kilka pytań dotyczącej tej gry.
1. Ile gra zajmuje dokładnie ??
2. Jak z grą, warto w nią zagrać co oferuje ??
3. IS przesadzony czy nie ? Daje sporą przewage ??
4.. Mój sprzęt: Geforce 8500GT, XP, athlon 64 x2 5000+ 1 GB RAM czy gra mi zadziała na niskich wymaganiach ??
To tyle z mojej strony, za odpowiedzi dzięki wielkie