Witam serdecznie,
Chciałbym zorientować się jak wygląda populacja w Aionie, ludzie graja czy wieje pustkami i na jakim serverze PvP [EU] gra obecnie najwięcej osób? Chciałbym wrócić do Aiona od zera, pozdro !
Witam serdecznie,
Chciałbym zorientować się jak wygląda populacja w Aionie, ludzie graja czy wieje pustkami i na jakim serverze PvP [EU] gra obecnie najwięcej osób? Chciałbym wrócić do Aiona od zera, pozdro !
Jesli chodzi o servery EU to jest stronka aioninfo.com tylko na chwile obecna cos tam robia.
Najwięcej osób gra na francuskim serwerze, nazwy nie pamietam. srednio od 2200 za dnia do 3800 wieczorem z tego co zauwazylem kilka razy.
Teraz niedawno otwierałem tą stronkę to gra niby tylko po 40-100 osób? To aż mi się odechciewa dalej ściągać.... ;/ Na pewno informacje są aktualne/sprawdzone?
Jak juz pisalem cos tam robili moze wszystkie servery byly offline przewaznie na francuskim i niemieckim serwie gra ok 2-4k graczy gdzie na pl ledwo siega 2k
Z tego co mi sie wydaje to nie francuzki a niemiecki Thor. Zawsze tam byla ogromna populacja. Stare servery "popularne" u polakow typu nexus obumarly moim zdaniem . h leveli jest mnustwo na lou nie zrobisz insty bez wsparcia jakiegos clanu , jezeli im sie bedzie ofc chcialo
Najlepszy jest polski server moim skromnym zdaniem. Zawsze grajac na serverze jakims biore pod uwage populacje i wystepowanie allegro. Na allegro kasa/ postacie itd itp mozesz kupic na o to wlasnie naszym nowo powstalym polskim severze .
Nie patrze na to ze strony zakupu czegokolwiek jedynie z przyczyny przyszlosciowej , ze moze jednak ja cos bede chcial sprzedac no i po drugie , gdzie w rzeczywistosci ludzie graja , mowa o polakach. Zawsze wole grac z polakami Najlepiej z rodakami przeciwko innym nacjom
Pozdrawiam
Teraz niedawno otwierałem tą stronkę to gra niby tylko po 40-100 osób? To aż mi się odechciewa dalej ściągać.... ;/ Na pewno informacje są aktualne/sprawdzone?
Nie kolego , teraz jest save servera co tygodniowy ktory jest w sobote 8-12 ~dlatego jest tyle malo osob
Ok dzięki wszystkim za pomoc Prawdopodobnie wybiore tego Thora z racji tego, że grając na Polskich serwerach typu Metin itp nie grało mi się niestety ciekawie z naszymi rodakami... ;-)
To nie jest typowy server typu metin2 i znajdziesz tam nie tylko polakow;) Jednak wiekszosc to polacy. Jak uwarzasz;) Na thorze rowniez bedziesz mial niski ping.
Pozdrawiam
Grając na polskim serwie mogę powiedzieć tylko tyle iż nie problem jest populacja bo ludzie są, problem jest z:
- osobami posiadającymi goldpacki - przez co nie ma dostępu do wielu rzeczy i znaleźć kogość na instancje jest lekki problem
- osobami w ogole ogarniających jakoś grę - głupio jak spotyka się 65 lvlowca który jest gorzej ubrany niż ktoś po 50 lvlu a na dodatek na pytanie typu: "robisz areny" odpowiada "co to areny" itd.
- brak craftów i zbieractwa,
- niektore elementy na aukcji ceną przerażają - ale to wynika z małej konkurencji wynikającej z braku osób z goldpackami.
W legionie w którym byłem był malusi odsetek osób przyjętych, którzy coś o grze wiedzieli, Ci co wiedzieli grali wcześniej w Jajona i musieli sobie jedynie przewne rzeczy doczytać... natomiast niezależnie od posiadanego lvlu ludzie wiedzą o grze nie grzeszyli..
http://aragmor.pl/2013/10/23/wielkie-porownanie-aion-eu-vs-aion-na/
Zakładka serwery. Masz opisane ilu ludzi średnio gra.
aioninfo.com
Witam serdecznie,