Nie zauważyłem tematu podobnego wiec założyłem swoj. Otoż chcialbym spytac sie ogolnie was co ciekawego do zaoferowania ma aion? Gralem w rozne mmo ale najwiecej w wowa. System aiona wydawał sie byc podobny. Tylko chcialbym zapytać o:
1. Endgame? PvE gównie. Na czym polega? tradycyjnie dungeony ? Czy jak?
2. Klasy. Czy głownie liczy sie atak? czy jest trojca - tank heal dps, ewentualnie jakis support. Jak nie to jak to wygląda?
3. PvP. Nie za bardzo interesuje mnie to akurat ale czy na open world istnieje mozliwosc zabijania innych? Co na tym sie zyskuje?
4. Szybkosc expa. Czytalem wlasnie kilka tematow i pisali tam ze trzeba wiedziec jak expic. W grach dosc czesto nie najgorzej expie tylko boje sie czytajac cos takiego ze trzeba miec jakies super metody bo inaczje dlugo sie schodzi. Nie chcialbym expic 2 miesiace by sobie pograc uczciwie dungeony bo pewnie wtedy nie dotrwam nawet.
5. Serwery. Cos widzialem tez ze jakies roznie od NA i EU. Ktores gorsze lepsze? jakies P2W? Czy gorszy wydawca albo mało patchy? I co w koncu z aion pl? to serwer czy tylko polska wersja