Witam mam kilka pytań ;P
1. Czy opłaca się zaczynać kompletnie od zera ?
2. Jaki server ma największą populacje na EU jak i na NA
3. Orientuje się ktoś czy na serverze NA są jakieś polskie legiony ??
P.S Pytanie do Ozonka, jeśli wgl to przeczyta ;d lub kogoś z jego Legionowych kumpli. Wiem że graliście na Nexusie po stronie Asmo dalej tam gracie, czy zmieniliście server ??
1.TAK
2. THOR/URTEM-nie graja tam praktycznie zadni anglojezyczni gracze ani polacy- Pozniej raczej Barus-spalatos-stary serevr nowi raczej nie zaczynaja tam grac to samo telemachus , NEXUS-nikt normlany nie zacznie tam grac , Anuhart wymarly server.
3.Na NA gra bardzo malo polakow ze wzgledu na pingi i godziny eventow
Ozonek jak i 90% ludzie z Nexusa gra na Barusie -Nexus to zalosny serevr obecnie z , ktorego dosc sporo starych graczy sie smieje w tym ja gralem od startu Nexusa ti przenioslem sie na Barusa do Asmo....Ozonek wrocil do gry i gra po stronie ASMO na BARUSIE.
SPALATOS/TELEMACHUS to stare serevry gdzie 90% graczy ma full gear wiec srednio oplaca sie tam zaczynac gre , jedynym sensownym serevrem do zaczecia gry jest BARUS ze wzgledu na niskie ceny i spora ilosc nowych graczy. ANUHART wymarly serever.
A to wyplynelo ostatnimi dniami z NEXUSA- jesli ktos chce tam grac to chyba nie ma rozumu:)