Aion kilka pytań

Witam mam kilka pytań ;P

1. Czy opłaca się zaczynać kompletnie od zera ?

2. Jaki server ma największą populacje na EU jak i na NA

3. Orientuje się ktoś czy na serverze NA są jakieś polskie legiony ??

P.S Pytanie do Ozonka, jeśli wgl to przeczyta ;d lub kogoś z jego Legionowych kumpli. Wiem że graliście na Nexusie po stronie Asmo dalej tam gracie, czy zmieniliście server ??

1. Zawsze się opłaca,ludzi wciąż sporo i nie idzie się nudzić :) Kolejny raz przeżywać tę przygodę,bezcenne.
2. Barus(PL),Thor(DE),Spatalos i Anuhart(EN)
3. Kiedyś jak grałem na NA to wiem,że dużo polskich logionów było na Siel'u.

Co do Nexus'a,powiem,że to stary server,dużo "wykokszonych" postaci,trochę słaba ekonomia przez co wielu ludzi uciekło na inne serwery.

1.Tak

2.Tak jak up,polecam Barus

3.100% są jakieś polskie legiony

Okej dzięki, a na Thorze Spatalosie czy anuharcie grają polacy i czy są polskie Legiony ? I ile mniej więcej wynosi populacja ?

Tak grają i są,populacja hmmm chyba na anuharcie i spatalosie gra więcej osób,chyba

Najlepiej wybrać wersje eu serwer barus, ob najnowszy, dużo polaków i w miarę tanie gp, w porównaniu do starszych serwerów.

Witam mam kilka pytań ;P

P.S Pytanie do Ozonka, jeśli wgl to przeczyta ;d lub kogoś z jego Legionowych kumpli. Wiem że graliście na Nexusie po stronie Asmo dalej tam gracie, czy zmieniliście server ??

1.TAK

2. THOR/URTEM-nie graja tam praktycznie zadni anglojezyczni gracze ani polacy- Pozniej raczej Barus-spalatos-stary serevr nowi raczej nie zaczynaja tam grac to samo telemachus , NEXUS-nikt normlany nie zacznie tam grac , Anuhart wymarly server.

3.Na NA gra bardzo malo polakow ze wzgledu na pingi i godziny eventow

Ozonek jak i 90% ludzie z Nexusa gra na Barusie -Nexus to zalosny serevr obecnie z , ktorego dosc sporo starych graczy sie smieje w tym ja gralem od startu Nexusa ti przenioslem sie na Barusa do Asmo....Ozonek wrocil do gry i gra po stronie ASMO na BARUSIE.

SPALATOS/TELEMACHUS to stare serevry gdzie 90% graczy ma full gear wiec srednio oplaca sie tam zaczynac gre , jedynym sensownym serevrem do zaczecia gry jest BARUS ze wzgledu na niskie ceny i spora ilosc nowych graczy. ANUHART wymarly serever.

A to wyplynelo ostatnimi dniami z NEXUSA- jesli ktos chce tam grac to chyba nie ma rozumu:)

https://www.youtube.com/watch?v=HFQdwG4pV-s

Up hyhyyhyhyh tak to wszystko prawda

Wgl doszły mnie słuchy że na nexsusie są drogie gold packi,

Na Bariusie jest od 35kk do 50kk,jak raz spotkałem kolesia sprzedającego za 38kk więc tanio :D

a gold pack nie był aby na konto tz. możesz grać na nexusie ale zrobić alta na barusie tam kupić packa i wrócić na maina?

można

a gold pack nie był aby na konto tz. możesz grać na nexusie ale zrobić alta na barusie tam kupić packa i wrócić na maina?

mozna tylko jak chcesz to niby zrobic?? za kase na nexusie kupic gp na barusie xD.....raczej nikt takeigo czegos nie robi :) W druga strone owszem sam nie raz z nexusa kupowalem jak ludzie mieli na pcozatku jak przechodzili.

Na nexusie gold pack to +- okolo 100kk wiec sry za tyle na BArusie kupisz 3 gold packi :) Obecnie cena to 35-40 kk 50 jedynie daja idioci myslacy ze ktos i za tyle kupi.

Na nexusie tak czy tak musial bys dac temu komus (co ma gp na barusie) 100kk - to nie idzie po cenie barusa bo kasy mu nie przezucisz na Barusa z Nexusa.

to był tylko przykład

Witam mam kilka pytań ;P