Aion konto Starter

Witam,

Mam świadomość, że mogą istnieć inne tego typu tematy, ale mam wielką chęć zagrania w tego Aiona, więc muszę zapytać...

Czy można grać swobodnie na koncie Starter bez nołlajfienia żeby uzbierać na gold packa? Czytałem na forum, że do 40 można swobodnie sobie grać i bez problemu uzbiera się na ten gold pack, ale chciałbym wiedzieć, czy normalny człowiek, który nie ślęczy przed kompem po 5-8 godzin (bo niby jak?) jest w stanie pograć w Aiona swobodnie za darmo?

Dzięki za odpowiedzi i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem z tym ile kto siedzi przy grach.

Pozdrawiam.

:)

Jeśli chcesz grać casualowo tak jak piszesz to konto starter na pewno Ci wystarczy. Pamiętaj tylko że nie będziesz miał takich fajnych rzeczy jak np AH

Tak jak najbardziej będziesz w stanie zarobić na GP, kwestia poznania gry i wtajemniczenia a na pierwszego spokojnie można uzbierać z questów.

Gry F2P nigdy nie są darmowe. I zazwyczaj więcej kosztują niż z abonamentem :D

Są dość duże ograniczenia, ale głównie w rzeczach, których mało się będziesz interesował do 40 lvl. Np. enchantowanie, zbieranie, AH, Najgorsze jest ograniczenie - tylko 2 postacie na CAŁE konto oraz maks ilości kinah ze sprzedaży w sklepie i reenter instancji. Po 40 jest to coraz bardziej uciążliwe.

Wg. mnie, zrobisz 20 lvl w grze, nie będziesz się męczył ze swoją postacią... kup GP. To tylko ok 15 zł.

w Aionie nie wydasz zlotowki na gre :) bo nie ma na co :)

Zanim wbijesz ten 50 lvl do którego bez gp sobie poradzisz to uzbierasz kasę na gp aby kupić go w ah(jedyny przedmiot który można zakupić)

Teraz w Aionie ma miejsce darmowy giveaway specjalnych itemow.

Witam,

Mam świadomość, że mogą istnieć inne tego typu tematy, ale mam wielką chęć zagrania w tego Aiona, więc muszę zapytać...

Czy można grać swobodnie na koncie Starter bez nołlajfienia żeby uzbierać na gold packa? Czytałem na forum, że do 40 można swobodnie sobie grać i bez problemu uzbiera się na ten gold pack, ale chciałbym wiedzieć, czy normalny człowiek, który nie ślęczy przed kompem po 5-8 godzin (bo niby jak?) jest w stanie pograć w Aiona swobodnie za darmo?

Dzięki za odpowiedzi i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem z tym ile kto siedzi przy grach.

Pozdrawiam.

:)