Aion Legion

Jak już każdy zauważył tytuł tematu pisze tu w sprawie Legiony

założyłem z kolegami legion "Horde of Underdark" i szukamy ludzi do grania nie jakieś tam pro czy coś tylko żeby było wesoło i zabawnie podczas grania uzbiera się grupę można będzie chodzić na instancje czy pvp

chętnie pomożemy jak ktoś czegoś nie ogarnia mamy Mumbla

Cześc

Na jakim serwerze macie zamiar grać? mam nadzieje, że nie na NEXONIE , bo tam sa kolejki... no i po której stronie?

@Tuneelth

Oni grają na Nexonie, i asmo :)

@Topic

Ja gram rangerem (aż 10 poziom ^^) i chcę inva :) Problem jest tylko taki że nie mogę pisać whisperów bo nie wykupiłem Gold Packa ;(

Nick taki jak na forum :)

moge sie do was dołączyć ? Dzis dopiero co odpaliłem aiona i mi sie niezmiernie podoba :)

przydałby sie ktoś do wporwadzenia w grze aby poznac ja bardziej

NIck Hoffer

Server Nexus

Strona: asmo

lvl 5++( jak (2h gry dopiero)

profesja: Warrior...( nie wiem gdzie wybrać templara ;/ ale to juz zatwierdzone ze bede nim gral)

profesja: Warrior...( nie wiem gdzie wybrać templara ;/ ale to juz zatwierdzone ze bede nim gral)

Na 9 lvl dostaniesz odpowiedniego questa, nazwya się Ascension, po nim będziesz mógł wybrać klasę.

dla mnie nie wazne czy macie golda czy nie teraz sie zaloguje i bede stal w 1szej wiosce przy wejscu na tym mostku nick Gwynbleidd (siedze na latajacym dywanie channel 1 jak zmienic kanal? menu>support.change channel dajcie inva do friends jak cos

@Tuneelth

skad wiesz?;p aj DP... sorry zapomnialem sie

mialem na was czekac w 1 punkcie ale nie wiem kiedy bedziecie jak cos piszcie na GG

warn_ico.png
Double post. - Cree

;ppp jeszcze 10% i lvl up:D

odswieze zamiast zakladac nowy temat

poszukujemy ludzi do grania jest nas narazie z 7 gramy czesto siedzimy na mumblu co ulatwia komunikacje atmosfera jest bardzo luzna i przyjemna w legionie panuje "ogolna komuna" czyli kazdy pomaga kazdemu jak moze nie lubie osob ktore greeduja loot nie potrzebny ich profesjom albo prowadza sprzedaz w legionie jesli cos jest ci optrzebne pisz od tego jest legion by pomoc a nie zdzierac kase zapraszam chetnych po info na GG

Jak już każdy zauważył tytuł tematu pisze tu w sprawie Legiony

założyłem z kolegami legion "Horde of Underdark" i szukamy ludzi do grania nie jakieś tam pro czy coś tylko żeby było wesoło i zabawnie podczas grania uzbiera się grupę można będzie chodzić na instancje czy pvp

chętnie pomożemy jak ktoś czegoś nie ogarnia mamy Mumbla