Siema. LoL mi się już nudzi więc pomyślałem, że znowu bedę grał w Aiona. Próbuję się zalogować a nie ma takiego konta. Czytałem, że usuwali konta to patrze na maila czy dostałem jakiś kluczyk, ale nic nie było. Myślicie, że powinienem napisać do supportu? Jeżeli tak to może mi ktoś podesłac jakiś wzór alob coś takiego. Może ktoś z was tak miał więc proszę o pomoc.
Aion mail z GP i veteranem
podaj trochę dokładniejsze informacje czy grałeś na becie czy też grałeś na aione p2p bo jeśli tylko na becie to tak, powinieneś dostać na maila kod a jeżeli takiego nie dostałeś to musisz napisać do supportu i nie pisz za dużo ale krótko i na temat, że mimo iż grałeś na becie to nie dostałeś kodu, podaj swój mail na jakim miałeś zarejestrowane konto i czekaj na odp
Grałem na becie. Miałem kluczyk. Grałem wbiłem chyba nawet z 14 lvl i przestaliśmy z kolegą grać. Zaraz napisze do nich i jak mi odpiszą to napiszę o zamknięcie.
#EDIT
Może ktoś dać linka do tego supportu czy na maila gameforge wysłać
Siema. LoL mi się już nudzi więc pomyślałem, że znowu bedę grał w Aiona. Próbuję się zalogować a nie ma takiego konta. Czytałem, że usuwali konta to patrze na maila czy dostałem jakiś kluczyk, ale nic nie było. Myślicie, że powinienem napisać do supportu? Jeżeli tak to może mi ktoś podesłac jakiś wzór alob coś takiego. Może ktoś z was tak miał więc proszę o pomoc.