Aion NA i WTFast

Siemano!

Jak wiadomo do gry na Aionie NA bardzo potrzebny jest WTFast, lecz ma on jedynie 30 dniowego triala. Co robić, gdy skończy się trial? Kupić, czy są sposoby, aby cofnąć to jakoś? A może są jakieś działające scrackowane wersje. Proszę o pomoc.

Format komputera i instalowanie od nowa triala co 30 dni? :>

Podejrzewam, że format nie jest konieczny i wystarczy co 30 dni odinstalować WTFasta, wszystko z rejestru wywalić i zainstalować go ponownie. Ta metoda jest skuteczna przynajmniej u mnie i testowałem na kilku programach.

Po co kombinować skoro można zrobić tak:

6dy8ua.png

>.>

Wiem, że można kupić, jeżeli będzie trzeba to kupię, nie martw się :) Spróbuję z tym czyszczeniem rejestru, ale to dopiero za miesiąc :D Dzięki za pomoc

Bez sensu jest kupowanie subskrypcji WTFasta po to żeby pograć na serwerach NA skoro można za podobne pieniądze wykupić GP na serwerach EU i grać z rodakami... Chyba, że ktoś ma konkretne parcie akurat na wersje NA to spoko. Osobiście zamiast comiesięcznej opłaty za WTFasta wolał bym jednorazowe wydanie pieniędzy na GP na polskim serwerze, a każde nastepne GP to już za hajs w grze bez problemu się kupi. Jednym słowem, oszczędniej :)

No tak, tylko graj sobie na wersji EU gdzie jest online 2.5k osób w godzinach szczytu, jakoś nie bardzo mi to siedzi. A na serwerach amerykańskich masz jeszcze serwer, na którym grają wszyscy razem. Gdyby był serwer merge na wersji EU grałbym tam, ale teraz nie planuję tam grać. No i server Barus ma jeden z największych online, a nie chcę tam grać :)

Ale WTF nie służy tylko do 1 gry.
Jak korzystam z niego do gry w CoD,Dota2,ArcheAge ( w sumie już nie gram ) , czy BlackDesert.
A wersja Płatna znacznie lepiej poprawia ping niż trial jest różnica około 20/30 na BlackDesert porównując wersje TRIAL do Płatnej ADV.

@Edit

Mimo wszystko rekordowy ping jaki udało się osiągnąć na serwerach Aion NA , przy internecie bezpośrednio światłowodowym to 130-140. To i tak duuuuuuuużo jak chciałbyś grać sinem czy Archerem.

Po co grac na NA i placic za wtffasta jezeli na EU mamy zupelnie darmowa gre z normlanym pingiem + NA z wtf fastem da ci gorszy ping niz w EU bez ....nie rozumiem po co kombinoac i utrudniac sobie zycie skoro EU Aion na obecna chwile jest bardzo dobry...

zeby grac sinem potrzeba ping ponizej 50 tak wiec klasy meel w Aionie na NA odpadaja i sa nie grywalne :)

Po co grac na NA i placic za wtffasta jezeli na EU mamy zupelnie darmowa gre z normlanym pingiem + NA z wtf fastem da ci gorszy ping niz w EU bez ....nie rozumiem po co kombinoac i utrudniac sobie zycie skoro EU Aion na obecna chwile jest bardzo dobry...zeby grac sinem potrzeba ping ponizej 50 tak wiec klasy meel w Aionie na NA odpadaja i sa nie grywalne

Z kilku powodów:

1. Gamefroge

2. P2W przez Gamefroge

3. 0 suportu ze strony Gamefroge

4. Brak balansu na serwerach

5. Gamefroge nie wprowadza nic nowego poza itemami do cash shopu

6. GameFroge nic nie może zrobić z grą ponieważ jest tylko wydawcą i to na dodatek beznadziejnym

7. Polski Comunity Team jest najgorszy ze wszystkich produkcji jakie widziałem. Nic nie wiedzą na niczym się nie znają

Mam wymieniać dalej?

A jaką lokalizację wybrać na WTFascie najlepiej? Texas?

Z tego co pamiętam to Dallas, Texas.

​Texas choose BEST

Z kilku powodów:1. Gamefroge 2. P2W przez Gamefroge3. 0 suportu ze strony Gamefroge4. Brak balansu na serwerach5. Gamefroge nie wprowadza nic nowego poza itemami do cash shopu 6. GameFroge nic nie może zrobić z grą ponieważ jest tylko wydawcą i to na dodatek beznadziejnym7. Polski Comunity Team jest najgorszy ze wszystkich produkcji jakie widziałem. Nic nie wiedzą na niczym się nie znająMam wymieniać dalej?

Przykro mi ale nie mam zamiaru wdawac sie w bezsensowna dyskusje - 90% Polakow gra w wersje EU i to jedyny przelicznik , ktory daje wyzszosc EU nad US. Mi nigdy gameforge nie zawinil - jedynie to , ze nie banuja hackerow o , ktorych caly sever trabi + 2 razy zaliczyli faila psujac mocno ekonomie gry. Do tego , jezeli ktos chce uslyszec konkretne opinie powienien zmienic forum na odpowiednie o Aionie. Temat byl walkowany setki razy a to , ze autorowi nie chce sie wpisac w google to juz jego wina.

WTFast jakoś słabo działał przynajmniej u mnie. Expić można, ale o eventach pvp zapomnij...

Z kilku powodów:1. Gamefroge 2. P2W przez Gamefroge3. 0 suportu ze strony Gamefroge4. Brak balansu na serwerach5. Gamefroge nie wprowadza nic nowego poza itemami do cash shopu 6. GameFroge nic nie może zrobić z grą ponieważ jest tylko wydawcą i to na dodatek beznadziejnym7. Polski Comunity Team jest najgorszy ze wszystkich produkcji jakie widziałem. Nic nie wiedzą na niczym się nie znająMam wymieniać dalej?

ale pier**lisz ^^

1 gameforge to fail ok

2 postac itemy manastony tez kupisz w IS? bzdura^^

3 to dlaczego odzyskalem 3 postacie i dali mi gp po tym jak mi konto zakosili :D HF ^^

4 no trudno zeby byl balans skoro 1 serwer ma 3 lata a barus rok ^^

5 na NA tez masz IS i tam tez nie ma p2w

6 a czego chcesz wiecej masz serwery masz eventy masz patche (troche pozniej ale sa)

7 mysle ze pier..

dalej wymienicac? gosiu nawet nie grales pewnie i piszesz kolejny gimb pozdro

Siemano!

Jak wiadomo do gry na Aionie NA bardzo potrzebny jest WTFast, lecz ma on jedynie 30 dniowego triala. Co robić, gdy skończy się trial? Kupić, czy są sposoby, aby cofnąć to jakoś? A może są jakieś działające scrackowane wersje. Proszę o pomoc.