Siemasz, jest jakiś mały lub większy aktywny legion po stronie Ely na Sielu ?
[Aion NA] Legion Ely
a po co chcesz grac na NA ?? zby miec pingi po 200-300 ? ....nitk normlany nie gra na NA z Europy...bo na pvp nie masz zadnych szans.
Jak masz lagi to Twoja osobista sprawa . Gram na NA i mam ping rzędu 50-70, więc nie powinno ciebie interesować to, czy mam lagi czy nie, chcesz to graj sobie na p2w EU ver, twój wybór. A dla Twojej wiadomości na NA aionie jest b. dużo EU legionów
Jest kilka programów które zmniejszają ping nawet o połowe, wtedy nie różni się on od tych na serwerów gameforge i bez problemu można sobie radzić w pvp ; P
Inna sprawa, że najwięcej rzeczy dzieje się kiedy Ty śpisz no chyba, że jesteś nocnym graczem to polecam, na pewno ubawisz się o wiele bardziej niż na serwerach retardforge.
Tak, gram głównie w nocy, w dzień najzwyczajniej nie mam czasu
P2W EU ? Toś mnie rozbawił
O ile zazwyczaj pomijajac pingi NA zawsze > EU to w Aionie wlasnie brak goldpacka i P2W wystepuje w NA, z tego powodu rowne PvP nie istnieje, gdyby nie to P2W na NA duzo z nas zrezgnowalo by z GameFailu, ale P2W jest wiec tego nie robimy.
Na EU masz :
5k eu za wylvlowanie postaci
1k eu za Abyss pointsy z GP na kolczyki:D(1k Euro!)
i GP na ktorym po 30 kazdy gra za kinahy, uzbierasz na 1szy to na 60tym to 1-2 instance i kupujesz
To które jest w końcu lepsze do gry PVP i PVE NA czy EU. Jedni piszą, że EU jest większe P2W, a inni na odwrót. Wyjaśnij mi ktoś to w końcu bo zamierzam grać w Aiona ale nie wiem jaki kontynent.
graj na EU , ja właśnie pobieram
Siemasz, jest jakiś mały lub większy aktywny legion po stronie Ely na Sielu ?