Link do IS'a od NCsoftu.
Do tego jeszcze Eternal Bronie. Ci co mówili, że nie będzie P2W, nadal tak myślą?
Link do IS'a od NCsoftu.
Do tego jeszcze Eternal Bronie. Ci co mówili, że nie będzie P2W, nadal tak myślą?
Co prawda w Aion'a nie grałem, ale muszę przyznać, że wygląda złowieszczo.
Możesz mi powiedzieć gdzie te pro uber bronie? bo ja tam nic nie widzę. Jedyne co jest z nimi związane to skórki, ale one chyba za bardzo na rozgrywkę nie wpływają.
Przecież pisałem już kiedyś że z NC robi się PWE. Może jest to śmieszne, ale PWE jako firma zarabiająca jest w TOPie, a wydaje same f2p tytuły. NC w L2 także zastosowało bogaty wachlarz "buffów" dzięki którym z dobrym eq [co do zdobycia trudne nie jest] płacący miał 2x lepsze staty od freemki. (:
Przecież w tym item shopie nie ma absolutnie nic wpływającego na rozgrywkę.
Idealny powiedziałbym.
Edit: A dobra widzę.
Do 11 kwietnia możemy kupić Tahabatę, średniej jakości (chociaż z świetnym modelem) eternal weapon na 50 level za (podczas gdy w 3.0 jest cap 60) 40 dolców.
Niep, nie martwiłoby mnie to gdybym miał zamiar tam grać. Jest mnóstwo lepszych broni, chociaż sam z Tahabata Spearem latałem ze względu na wygląd.
a co do ciastka jak zawsze blazenada... pwe to dobry dev no zwalili motyw z medalami w PWI ale co do inneych gier maja dobry system developerski czeste expansie i dosyc wygodny IS a wydac 24 zl raz na pare miechow to nie tragedia lepiej to niz 50* co miech
Co do innych gier dobry ? ekhm nie wiem w co ty grales , ale chyba tylko pwi , bo widac o rescie pojecia nie masz....
Jade Dynasty - itemy do refinu tylko w item shop , energia dla bota ( sama energia na miesiac to wydatek 35-40 zl ) , bufy , enachanty
Ether Saga - 2 energie do bota tylko z is
BoI - zodiac pety , enachanty ( kamienie nie pamnietam co tam bylo dokladnie )
FW - gold , kamnienie z bonusami , enchanty
I ciagle sadzisz ze pwe to nie p2w? .... I nie mowimy tu o kwotach 20 zl miesiecznie, bo za to to mozesz sobie co najwyzej pare kamykow kupic ,lecz o setkach , wiec nastepnym razem zanim kogos poprawisz ,wiedz o czy mowisz.
Można rzec, że tym razem mamy lepiej niż koledzy zza oceanu...
A co do PWE to nie zdzierają tak we wszystkich grach. Przyznam, że BOI jest w sumie P2W, a np. Rusty Hearts nie (choć klasa w Itemshopie to też lekka przesada)
Przecież w tym item shopie nie ma absolutnie nic wpływającego na rozgrywkę.Idealny powiedziałbym.Edit: A dobra widzę.Do 11 kwietnia możemy kupić Tahabatę, średniej jakości (chociaż z świetnym modelem) eternal weapon na 50 level za (podczas gdy w 3.0 jest cap 60) 40 dolców.Niep, nie martwiłoby mnie to gdybym miał zamiar tam grać. Jest mnóstwo lepszych broni, chociaż sam z Tahabata Spearem latałem ze względu na wygląd.
W sumie ta. Co tam 1hr scrolle, pozostające po dedzie i undispellable. W sumie masz racje, wcale nie daje nam to różnicy na arenie. Co tam, żeby wrzucić na siebie potrzbne scrolle potrzeba 45 sek. A te 6k hp? Pffff.... Co to jest przecież to tyle mobki w poecie zabierają. Pewnie jak wprowadzą kamyki 100% manastone ( nie zdziwie się jak wejdą) to też różnicy nie zrobią. Ja też się o to nie martwie. Tylko, że ślepi ludzie narzekali na Packi od GF'a i strasznie chwalili "Trully" Free od NC'a nie wiedząc co się działo w L2.
Nic nie kumam z tym aionem obecnie gram na aionie EU 39lvl, ale mam zamiar zmienic na NCsofta ze wzgledu na GP ktore mnie juz denerwuja, prosze o pomoc w wytlumaczeniu co do NCsofta przeciez is nie wyglada zle i mysle ze bez kupna rzeczy z tamtad bedzie szlo pograc, tak wgle mozna zaczac dzis grac czy 11stego dodadza nowe servery ?
NA od EU różni się godzinami i pingami to po 1. Po 2 na EU masz tylko GoldPack (cierpliwość i na luzie utrzymujemy nonstop na 40+). W Na IS jest p2w, na arenkach ktoś kto nie będzie miał IS scrolli będzie miał dużo mniejsze szanse. Do tego jeszcze potka 6k hp/mp to chyba jakiś żart, a do tego eternal bronie.
czyli cieszmy sie i grajmy na eu;)
A przynajmniej narazie. Za jakiś czas nas też to dotknie...
Panie Jasnowidz, idź lepiej przepowiadać koniec świata.
Nie będę się sprzeczać, bo przecież ty wiesz lepiej. Przekonamy sie za 1-2 lata
Prawda kole w oczy.
Pozdro
Ty na serio myślisz, że za 2 lata będzie taka populacja w Aionie?
a propo tych broni, ta są tylko skiny swoich odpowiedników nee..
skiny?
Widac wiekszosc z was to trolle no ale coz...TEN item shop nie daje zadnej a to zadnej przwagi .....+ nie maja premium kont , gdzie takie trolle sie rodza jak polowa was?
na L2 tak samo nie daje zadnej przewagi no ale tak NCsoft to PWE...widac ktos nie ma zadnego pojecia jakie wypisuje brednie...
CiasteczkowyPotwor. JAk masz 0 pojecie o 2 grach to nie pisz pier**l co? bo chyba przejmujesz rolle po niektorych trolla nr1 od pisania pier**l.
skin-wyglad broni w Aionie istnieje cos takiego jak remodel - kazda bron set etc moze wygladac jak inna jaka sie chce...
Servery są już ON na ncsoft można grać ? jestem w trakcie pobierania, oraz mam postać do oddania/sprzedania 40lvl ranger serwer aunhart