Aion NA- server

Witam, chce rozpocząć przygodę z grą na amerykańskim serverze gry, i tu rodzi się moje pytanie na jakim serverze zacząć chodzi mi głównie o populacje, i o to czy znajdę jakichś rodaków do gry, z góry dziękuje za udzielone informacje ; )

Tez mam wlasnie sciagnietego aoina NA z tego co wiem na sielu w ely sa polacy ale dalej szukam przegladajac fora .

Siel , zbąkane chomiczki w Ely. Pisać do Vessindel,Demondrage czy Sadyks albo jeszcze MCKornick (chyba taki miał nick).Wiem też że w asmo chyba jest gray wolves ale to już pomieszany legion jeśli chodzi o narodowość.

Osobiście gram na Tiamacie, i muszę przyznać, że gra tam naprawdę dużo ludzi. Polacy zawsze się gdzieś znajdą, a poza tym sam stworzyłem nowy polski legion i w najbliższym czasie będę rekrutować każdego chętnego do wspólnej gry. Legion nazywa się Iluminaci a mój nick to AcidRipper (elyos). Jak by ktoś chciał dołączyć to chętnie zapraszam, najchętniej świerzych graczy z low lvl.

Gram na tiamacie razem z kilkoma kumplami ;) Zalozylismy legion , gra typowo 4 fun , bez zadnej spiny ^^ Legion The Pink Bunny :) Zaczelismy grac niedawno :P

*Po stronie asmo ofc :)

Witam, chce rozpocząć przygodę z grą na amerykańskim serverze gry, i tu rodzi się moje pytanie na jakim serverze zacząć chodzi mi głównie o populacje, i o to czy znajdę jakichś rodaków do gry, z góry dziękuje za udzielone informacje ; )