Aion NA Typy kont

Witam.. Ostatnio chciałem zagrać z kumplami w Aiona.. Jednak na Eu tylko ja mam veterana a oni starterzy .. I tutaj się rodzi pytanie.. Czy na Aionie NA Są też te typy kont czy jest całkowicie bez ograniczeń ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Szymqq : )

Bez ograniczeń, ale z mocnym IS'em.

A można się w tym item shopie uzbroić czy są tam jakieś mounty i tak dalej ? : /

I czy daje on jakąś ogromną przewagę ? ; s

Z tego co wiem nie wprowadza on dużych różnić pomiędzy f2p a p2p graczami.

Na US masz Truly Free, który nie posiada żadnych podziału kont, ale może narobić problemów z Item Shopem. Jednak myślę, że tamtejszy itemshop jest podobnie wyrobiony jak na europejskiej wersji.

Dobra .. Opłaca się tam grać ?

I czy grają tam Polacy ? ; p

US jak US, przygotuj się na duże pingi, nocne eventy, itp...

Ja mimo wszystko polecam grę na EU, i tak przyjdzie moment, gdy ty jak i twoi znajomi będziecie musieli kupić gold pack'i ^^.

Mogą kupić za gold w grze ... kosztuje grosze przecież hehe

Mogą kupić za gold w grze ... kosztuje grosze przecież hehe

Ostatnio patrzałem u tych Trade Brokerów (Nie pamiętam na jakim servie) To było po 20-30kk -.-

Więc może dla kogoś kto jest już doświadczonym graczem są to grosze ; /

Ostatnio patrzałem u tych Trade Brokerów (Nie pamiętam na jakim servie) To było po 20-30kk -.-Więc może dla kogoś kto jest już doświadczonym graczem są to grosze ; /

Jest taka akcja: facet zbiera ileśtam osób i z tego wszystkiego (promocja za kupowanie dużych ilości NCCoinów) wychodzi +/- 15 zł. Z tego co wiem o tyle było chętnych, że ten sam facet teraz sprzedaje na allegro legalnie (If you know what i mean) te gold packi.

Pierwszego gold packa trzeba kupić na allegro. Bez niego nie uzbierasz wystarczająco Kinah żeby kupić w grze (nawet na Anuharcie, gdzie GP kosztuje 14kk).

A co ty na 40 będzie już miał kase,wiem z mojego doświadczenia.A do 40 nie potrzebowałem gp wogóle.

Spokojnie uzbierasz ty i twoi koledzy na gold packa do 40lvl, na US nie polecam grać ze względu na nocne eventy, wysokie pingi (co na PvP jest dość dużym problemem, zwłaszcza że PvP to jedna z głównych części w End Game) i podobno (nie grałem na US) Item Shop jest P2W, czyli można kupować bronie sety itp itd, a na EU w IS masz tylko kostiumy, mini pety i boosty do expa, których z samych questów jest od groma.

Witam.. Ostatnio chciałem zagrać z kumplami w Aiona.. Jednak na Eu tylko ja mam veterana a oni starterzy .. I tutaj się rodzi pytanie.. Czy na Aionie NA Są też te typy kont czy jest całkowicie bez ograniczeń ?Z góry dziękiPozdrawiamSzymqq : )

W IS masz buffki na xx czasu, które nie spadają nawet po dedzie, na end game to nawet kwesta 4k hp nie wspominając o atku czy defie. Gold Pack na Eu to kwestia 15-20zł, a to już chyba dużo nie jest. Jak był abo 45zł ludzie płakali, jak był abo 30zł ludzie płakali, teraz jest jeszcze tańszy i nadal płaczą. Pomyślał ktoś może, że jeśli nie ma "premium"/abonamentów to trzeba dać coś w IS aby ludzie kupijąc te przedmioty zarobili na utrzymanie: serwerów, pracowników i updatów clienta?

Może i uzbiera pod warunkiem, że będzie robił kompletnie wszystkie możliwe questy, których są tysiące i robienie ich jest bardzo irytujące. Ja na samych kampaniach do 40 lvla uzbierałem 8kk

Dobra dzięki za oświecenie .. Jak tu zajrzy jakiś władca forum niech zamknie temat ; ))

Witam.. Ostatnio chciałem zagrać z kumplami w Aiona.. Jednak na Eu tylko ja mam veterana a oni starterzy .. I tutaj się rodzi pytanie.. Czy na Aionie NA Są też te typy kont czy jest całkowicie bez ograniczeń ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Szymqq : )