[Aion NA] Władcy Cienia - rekrutacja do legionu

Gramy na serwerze amerykańskim - Siel (Asmodian)

Po kolejnym powrocie do Aiona, wraz ze znajomymi postanowiliśmy stworzyć legion, który ma zamiar stać się największym polskim legionem na serwerze.

Pragniemy zachęcić wszystkich rodaków do wspólnej gry w naszym legionie. Oferujemy wszelką pomoc, wspólne instancje, rajdy i wszystko czego będziecie potrzebować.

Póki co nie jest nas zbyt wielu, ponieważ dopiero wczoraj stworzyliśmy nasz legion, ale jestem pewien, że uda nam się zebrać sporą grupę ludzi.

Odnośnie rekrutacji, to nie ma żadnych wymagań - początkowi gracze są jak najbardziej mile widziani.

Jeżeli jesteście zainteresowani, to napiszcie swój nick w temacie, na pm forum lub wyślijcie zaproszenie do znajomych w grze na nick - Garyus będąc zalogowanym na standardowym serwerze (nie fast track)

mod_ico.png
przenoszę do odpowiedniego działu ~ NS

czemu NA ? tam trochę ping skacze

@edit

odpiszesz coś czy będziesz tak wchodził i tylko zaglądał do tematu xD

Gramy na NA ponieważ gra tam naprawdę dużo ludzi i do tego jest 100% darmowy. Mi osobiście lagi nie przeszkadzają, bo są zazwyczaj są nie odczuwalne. Nawet jeżeli komuś ping będzie trochę wadzić, zawsze można ściągnąć program typu WTFast, który dosyć znacznie zredukuje wysoki ping.

k w takim razie ściągam i zobaczymy ^^

Ciesze się, że się skusiłeś :) Jak zaczniesz grać to napisz mi Twój nick tutaj albo na priv forum.

czemu akurat tiamat ely ;____; tyle wyfarmilem na Sielu asmo, a rodacy na tiamat ely ida ;( bez jaaaj :D

Zawsze możesz zrobić nowe konto i zagrać od początku :D

Po co nowe konto :P? po stronie ely i tak sie nic nie dostaje wiec to nie ma znaczenia :D

Zapomniałem, że przecież nie trzeba robić nowego konta bo to 2 różne serwery. Mój błąd :P

Mimo wszystko jeżeli jednak zdecydujesz się z nami zagrać to napisz mi Twój nick na priv forum :]

Daj jakies szczegoly :) ilu polakow jest, jak planujecie sie rozwijac itd :D

btw. nie mysleliscie o wbiciu do nas na siel [asmo]? jest nas tu 5 + wy to mamy constant party na instancje :)

Póki co jest nas 3. Do tej pory zgłosiła się 1 osoba i możliwe, że 2 kolejne ściągną aiona i zagrają z nami, ale nie mam jeszcze co do tego pewności.

Odnośnie rozwijania to plan jest taki, żeby zebrać jak największą ilość polaków z całego serwera i stworzyć największy polski legion. Jako iż niedawno zaczęliśmy grę (30 - 35lvl) to chcemy póki co zebrać tyle osób, żeby móc chociaż wspólnie chodzić na instancje oraz bossy. Jeżeli plan się powiedzie i będzie nas dość sporo, to po wbiciu max poziomów mamy zamiar wbić się w czołówkę i stać się jednym z potężniejszych legionów.

Oprócz tego chciałbym, żeby w naszym legionie panowała przyjemna atmosfera, gdzie każdy będzie sobie wzajemnie pomagać oraz wspólnie będziemy cieszyć się grą.

Gdybyśmy tylko nie wbili już dosyć wysokich poziomów to byśmy się do was przyłączyli, ale niestety nie uśmiecha nam się znowu zaczynać wszystkiego od początku :(

A to jest w 100% darmowy ? nie ma żadnych gold packow itd? :P

Tak. Amerykański Aion jest w 100% darmowy.

Mowisz to do ludzi co maja na +10 sety PVP, range officerow i lataja aby na instancje po mythici :) rozbijajac sie na 2 servery nie wiele to nam pomoze, ludzie ode mnie nie chca sie przenosic poniewaz juz duzo maja (opisane wczesniej)[sam weapon AC to jakies ~3 miechy farmy]. Wszystko to oczywiscie propozycja :) jak nie to trudno :D wiem tylko tyle ze wy to raczej pewniaki jestescie (I mean bedziecie grac na 100%) wiec byloby nas wiecej, ci co zaczynaja zapewne skoncza jak to bywa :D

BTW. Na sielu oferuje pomoc w expieniu czy jakis wypadach :) + mam spore znajomosci w TOPce wiec z grubszymi sprawami nie byloby problemu

BTW2. Moze wejdz do gry szybciej sie jakos dogadamy :D

Propozycja wydaje się kusząca. Jutro porozmawiam ze znajomymi i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jak na Sielu stoi sytuacja pod względem populacji?

btw. jaki masz nick w grze?

Na Sielu jest najwieksza populacja, broker zawiera w ogromnych ilosciach co bys sobie tylko zarzyczyl :) wiec problemu nie ma,

BTW. Jest to najmlodszy server

Jesli juz macie zamiar grac na NA to idzcie na jeden server, i tworzcie polska spolecznosc na jednym serverze.

Rozwalanie sie po kilku serverach jest bez sensu.

Btw. Wchodzac w temat Siela sa tam jakies polskie Legiony? Czy trzeba siedziec samemu lub w malym jakims polskim majacym 5 osob.

Sprawa z pingiem wiem jaka jest bo gralem kilka miesiecy w L2 od NCWestu.

Kiedys bylem w jednym polskim to bylo ok 30 polakow, do dluzszego czasu siedze w international wiec ciezko mi powiedziec czy cos jest... mam aby paru w friendsach, Osobiscie szukam aby stalego party ew 12 osob zeby na IS/DR/EB/OB chodzic itd

BTW. Zakladajac ze tamci z Tiamat przejda + ci co sie zglosili rzeczywiscie beda grac to alliance na IS (wersja EU: Katalamize) by byl. Legion zalezy od tego ilu sie skusi :)

Jednak przejdziemy na tego Siela. Mimo wszystko jeśli jacyś chętni będą chcieli do nas dołączyć, to piszcie na priv forum.

Gracie tam jeszcze?