Aion NA

Witam gra ktoś lub oriętuje sie na jakim servie gra najwiecej ludzi ? oczywiscie na Aion NA

Ja się nie orientuję,ale bym pograł razem z tobą jak coś napisz na PW.To można pograc razem jak coś wal śmiało posiadam skype itp , ale na pw podam.Pozdro i cześć.

Na Sielu jest sporo graczy, ale polaków jest chyba najwięcej na Tiamacie.

Wsumie jest fast tracker do 50 lv wiec to i tak duzego znaczenia nie ma ;p a jak z pingiem przeszkadza ?

Już nie gram ale niedawno pykałem na Sielu w klanie po stronie Asmo "Bractwo Mroku".

Co do pingu to mi chodziło płynnie.

Tam kazdy ma status veteran ?

Tam nie ma systemu Freemium. Wszyscy są równi.

i wiekszosc eu ma lagi :) chyba ze zywa yy jak to sie zwalo ping cos tak .

To takie smutne... Ja nie narzekam, bo ich nie mam.

Mam 15 lv Asmo na Kahrunie... Jest to serwer najmłodszy więc najbardziej zaludniony, chętnie pogram z tob a lagów żadnych nie mam. Na NA jest fajnie zrobiony Atreian Atlas, jesli chciałbyś pograć ze mną to mogę Ci coś więcej o tym opowiedzieć. ;) Jestem doświadczonym graczem, mam jeszcze 60 lv Spiritmastera na Ely :) Zapraszam na Kahrun Asmo, aktualnie gram Assassinem.

@Kolbi ja aktualnie pobieram,jak wrócę z pracy to możemy zagrać.

czemu wszyscy idziecie na NA ? wiekszosc ludzi gra na EU - z prostych wzgledow - wszystkie eventy macie pozno w nocy poczynajac od fortec dredgionow + konczac na braku party na dobre instancje lub nawet te nizsze...na EU GOLDPACKA kupuje sie w grze za kinachy :)

@Kyre,prosta sprawa, na NA masz mniej "polaczków" ja spoktałem kilku ale byli oni ogarnięci, zawsze znajdziesz party na questa, nie coś typu "won! mój spot !", nie ma ludzi, którzy się będą śmiać z Twojej porażki na PvP bądź jakiejś głupiej przyczyny śmierci, ogólnie nikt nikogo nie wyzywa od noobów bo są nowi - Ci którzy ogarniają grę, jak i starzy gracze, jeśli chodzi o eventy to w większości są one nie na określoną godzinę tylko na okres czasu tak więc porblemów z nimi nie ma. Na NA nie ma Goldpackow, wszystko jest tak jak w P2P, a w IS nie ma czegoś dającego większej przewagi.

@Implant będe dziś po szkole ( tak, tak chodze do I TI... -.-' ) czyli gdzieś koło 20.00 jednakże myślę, że to nie będzie przeszkodą do wspólnej zabawy ;)

BTW. Mój nick to Sxkolbi.

@Kyre,prosta sprawa, na NA masz mniej "polaczków" ja spoktałem kilku ale byli oni ogarnięci, zawsze znajdziesz party na questa, nie coś typu "won! mój spot !", nie ma ludzi, którzy się będą śmiać z Twojej porażki na PvP bądź jakiejś głupiej przyczyny śmierci, ogólnie nikt nikogo nie wyzywa od noobów bo są nowi - Ci którzy ogarniają grę, jak i starzy gracze, jeśli chodzi o eventy to w większości są one nie na określoną godzinę tylko na okres czasu tak więc porblemów z nimi nie ma. Na NA nie ma Goldpackow, wszystko jest tak jak w P2P, a w IS nie ma czegoś dającego większej przewagi.@Implant będe dziś po szkole ( tak, tak chodze do I TI... -.-' ) czyli gdzieś koło 20.00 jednakże myślę, że to nie będzie przeszkodą do wspólnej zabawy BTW. Mój nick to Sxkolbi.

polaczkow ? dziwne bo na eu mialem 2 postacie i nie spotkalem sie z czyms zeby ktos kogos wyzywal wiec chyba nie grales na EU ...czasowe ? dziwne bo dredgiony sa o danej porze i dostepne tylko godzine ;] to samo fortece o world bossach nie wspominajac :) ..... :) Poprosu popadles chyba w stereotyp krzyczacy POLACZKI tu polaczki tam;] , ktorych spotkac mozna raz na xxxxxxx.... :)) wiec jedynymi plusami moze byc brak gp i ogarniety IS + szybsze update :) Ale kazdy robi to co lubi :))

Jakie macie pingi na NA? (/ping), pewnie są to liczby 100-200 bo wszyscy z europy taki tam mają. Przy lvlowaniu, ogolnie przy PvE ten ping nie przeszkadza, ale na PVP to kolosalna różnica pomiędzy graczami z ameryki którzy mają ping 20ms. Z takim pingiem 100-200 to sie nawet do assasina nie podchodzi (chyba że do europejskiego :P) Nie mówie że nic nie można zdziałać na PvP bo grałem tam clerem 60 lvl z pingiem 160 i jakoś to szło, ale amerykanscy gracze mają przewage i to mnie tylko na North America bolało.

Grałem Rangerem na Ely i żadne 100-200 pingu mi nie przeszkadzało, aż takiej "kolosalnej" różnicy nie ma, w LoL'a grałem sewgo czasu na NA i te 200-250 pingu też dużo nie przeszkadzało tylko trzeba ogarnąć timing. ;)

Witam gra ktoś lub oriętuje sie na jakim servie gra najwiecej ludzi ? oczywiscie na Aion NA