Aion najlepszy gear

Tak jak w temacie miałbym pytanie na temat gearu pod assasyna.

Chodzi mi przede wszystkim gdzie go dropić. Interesują mnie staty gearu ( fiz. Dmg, uniki, trafienie krytyczne, szybkość poruszania się i lotu)

Jeśli chodzi o gear interesują mnie:

Skrzydła

Cały armor skórzany

akcesoria

Miol do pvp

Mounta

Broń miecz/szytlet

Pióro marchutana

Assasin jest postacią, która wykorzystuje statystyki fizyczne.

Co za tym idzie ładuje w atak i krytyka. Nikt nie jest w stanie powiedzieć Ci dokładnie co masz kupić.

Poczytaj poradniki, popytaj topowych graczy, poproś o udostępnienie wglądu w eq takiego gracza - tam znajdziesz ewentualne odpowiedzi na Twoje pytania.

Jeśli chodzi o PvP to najlepszy na chwilę obecną dla KAŻDEJ klasy w tym również dla Assasina - Archontówka 75lvl.

Akcesoria również Archontowe - co tu dużo mówić? Skrzydła o ile pamięć mnie nie myli również znajdują się w akcesoriach do kupienia za spinele, które dostajesz z siege/instancji pvp. Takowe części setu same z siebie nie dropią. Można je wymienić wyłącznie za spinele.

Mount... nie daje żadnych statów i nic Ci nie pomoże (chyba, że w ucieczce) polecam zainwestowanie wyłącznie w najszybsze, bo wolniejsze się nie opłaca.

Pióro jak już wspomniałam na początku Atak/Kryt oczywiście złote.

Nie rozumiem dlaczego pojawił się tutaj taki temat. Tak naprawdę jeśli grasz trochę daną postacią, a będziesz musiał nią trochę pograć jeśli chciałbyś zabijać na PvP to automatycznie przychodzą Ci te informacje.. więc najpierw radzę trochę pograć, a później pytać o PvP.

Pozdrawiam.

Jako, że nie sprecyzowałeś czy do pve czy pvp to skupiłem się na pve bo jest obecnie bardziej widoczne w grze.

Będę odpowiadał tak po lewo jaki gear możesz łatwo zdobyć (tanio kupić) a po "/" jaki jest najlepszy w grze (drogi).

Skrzydła

Skrzydła Świętego Apollona Dropi z Ogrodu Wiedzy (na broku za 70-90kk +0) / Skrzydła Antycznej Fallushy Dropi z Narakali Hard Mode (mało kto na Barusie robi Normala) (na broku tylko podczas eventów p2w za 2-3kkk)

Cały armor skórzany

Buty Skórzane Świętego Apollona, Rękawice Skórzane Świętego Apollona, Skórzane Ochraniacze na Ramiona Świętego Apollona, Spodnie Skórzane Świętego Apollona, Kaftan Skórzany Świętego Apollona Dropi z Ogrodu Wiedzy (na broku od 2-20kk za część) / Analogicznie EQ Antycznej Fallushy (patrz na statystyki aby nie było wzmocnienia magii tylko atak) (na broku od 400kk-1,5kkk)

akcesoria

Naszyjnik Bojowy Świętego Apollona i inne Świętego Apollona pod Atak najlepiej ze skilami na +3 (skile które można mieć w biżu to Atak z Zasadzki, Atak z Zaskoczenia, Napad z Zasadzki, Zamach, Zniszczenie Łańcuchów). Analogicznie Biżuterią Antycznej Fallushy bez skili (cena na broku od 150kk-250kk dla dolnej biżu po 500kk+ dla górnej)

Miol do pvp

Nie ma czegoś takiego, najlepiej coś co Cię bufa (albo Shimiola i wykupić sobie za 25kk/ miesiąc aby bufał się i ostrzegał przed wrogami (dostępny za darmo po zrobieniu niebieskiego q na najnowszych mapach))

Mounta

Byle co, teraz praktycznie nie potrzebny jest mount.

Broń miecz/szytlet

Świętego Apollona / Antycznej Fallushy

Pióro marchutana

Złote z Atakiem i Krytem min +5

EQ PVP kupujesz za Spinelowy Medal tutaj znajdziesz listę eq http://aiondatabase.net/pl/item/186000454/

PS. nie wiem jaki masz lvl ani eq obecnie a to dość ważne info. Następne pytanie sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi. Bo sam jak zaczynałem szukałem "najlepszego setu" i dostałem odpowiedz zgodnie z prawdą. Tylko... do tego setu potrzeba było być top 1 w ilości glory na serwerze :)

A jak byś napisał ile masz hajsu, czy możesz wydać zł, czy masz czas grać, obecny lvl, jak szybko wbijasz lvl itp to było by dużo dużo łatwiej odpowiadać i dostawał byś konkretne odpowiedzi.

Tak jak w temacie miałbym pytanie na temat gearu pod assasyna.

Chodzi mi przede wszystkim gdzie go dropić. Interesują mnie staty gearu ( fiz. Dmg, uniki, trafienie krytyczne, szybkość poruszania się i lotu)

Jeśli chodzi o gear interesują mnie:

Skrzydła

Cały armor skórzany

akcesoria

Miol do pvp

Mounta

Broń miecz/szytlet

Pióro marchutana