Aion Nexus Asmo EkIPA

Wpisujcie sie tu kto bedzie gral /gra i jaki ma lvl :)

PS. Jesli ktos zamierza grac w AIona na nexusie strona asmo zapraszam do legionu Etherions !

gram 23lvl ;)

Z doświadczenia wiem, że Elyosi mają ładniejsze lokacje .. i mniej "mrhooooocznych dzieci neo". Jeśli zdecydujecie cię na elyosach to mam posatc 33lv chetnie pogralbym.

jak masz pisac bzdury to nie pisz ok ? bo w asmo wiekszosc ludzi jest po 20 ... ktore spotkalem ;] wiec daruj sobie

@

smasha

PM w grze lub add friend Kyree

właśnie zacząłem dopiero gre

nick Edenkiller lvl1+ gladiator

to moze zierzmy sie na jakims ts czy cos...bo jak naarzie to lvlowanie widze slabo idzie wszystkim. ?

Variat / Spiritmaster lvl27<

ja zacznę grać :)

Tez wlasniebede zaczynal Nexus po stronei asmo

Może założymy ekipę? Ja chętnie wróce. Trzeba uzgodnić serw. Proponuje Anuhart Asmo

ja juz gram z innymi osobami jestesmy w legionie etherion wiec wbijac jak chcecie :)

a mam pytanie czy aion ma jakies ograniczenia jest jakas premium opcja ktora ogranicza gre?

Zaczołem grę na serwerze nexus w asmo

i zauważyłem że żeby napisać do kogoś trza mieć jakiś gold starter pack czy coś w tym stylu czy da rady grać bez tego i chociaż trochę coś osiągnąć?

Edit

Dobra wszystko rozkminiłem i jednak zaprzestanę grę ;p

pozdrawiam

ok trochę ogarnołem trzeba mieć goldpacka ale nie jest trudno go zdobyć można też kupić raz na allegro i idzie z górki albo

...w grze mozna miec wszystko za darmo...;] a gold pack pierwszy warto kupic na allero chyba ze ktos nie chce, oczywiscie to gra nie dla quiterow i casuali :) bo 80% j to pvp ;]

gram 33lvl :D

Już sciągam. Będe grał gladem albo assasinem. Zobacze jeszcze

Ściągnalem wlasnie i robie postac nick Mimike

Ja 70% Jak będzie wolny nick to Harny. Jak nie to zobaczymy:)

poprostu wbijajacie do legionu etherions ,

Do kogo pisac moze powiesz?