Aion nie widać postaci

Właśnie pobrałem aion i zainstalowałem jednak gdy się loguje nie widać postaci HELP

Nie wiem czy ma to coś do żeczy że zainstalowałem też spolszczenie

Podaj nam parametry swojego złomka :D zobaczymy oraz daj jakieś screeny z gry, uprzedzam że aion to CryEngine

Niestety z gry nie dodam bo gdy robie zdjecie to potem widać tylko caly czarny ekran

ale wiadomo o co chodzi poprostu nie widac postaci np tylko nóż a gdy chce kreowac postac to jest tak samo

post-11386-0-91882300-1349510015_thumb.j

Poprosimy kolejną stronę, kliknij na Indeks wydajności systemu Windows a następnie na Wyświetl i wydrukuj szczegółowe... i zrób screena tego wszystkiego co wyskoczy. Te informacje które podałeś są zbyt ogólne, no i nadal nie wiemy jaką posiadasz kartę graficzną, a to jest bardzo ważne przy tym problemie.

Miałem podobny problem . Zrobiłem 2 rzeczy : >

Po 1. zaktualizuj dodatki do Windowsa 7 .aktualizacje w windows update

2 . jak wlaczasz gre wejdz w opcje zmien wszystko na minimum lub nacisnij fix fps . powino pomoc . jak zadziala to potem przelacz sie na odpowiednie ustawienia

mi pomoglo mam nadzieje,ze Tobie tez

Prosze

post-11386-0-39253600-1349511994_thumb.j

Przepraszam że nie wyraźnie ale tutaj duża rozdzielczość nie wchodzi

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Na początku wyłącz ze sterowników graficznych antyaliasing. :) Aion nie trawi tego w radeonach.

PS Wiem co piszę, sam mam radka.

Miałem podobny problem . Zrobiłem 2 rzeczy : >Po 1. zaktualizuj dodatki do Windowsa 7 .aktualizacje w windows update2 . jak wlaczasz gre wejdz w opcje zmien wszystko na minimum lub nacisnij fix fps . powino pomoc . jak zadziala to potem przelacz sie na odpowiednie ustawieniami pomoglo mam nadzieje,ze Tobie tez

ZROBIE TAK

Na początku wyłącz ze sterowników graficznych antyaliasing. Aion nie trawi tego w radeonach.PS Wiem co piszę, sam mam radka.

A JAK WYŁĄCZYĆ? to ja :P

Banuje obydwa konta. Pierwsze miałeś zablokowane za wysoką ilość ostrzeżeń ,ale to nie powód do robienia drugiego. Temat zamykam!

Właśnie pobrałem aion i zainstalowałem jednak gdy się loguje nie widać postaci HELP

Nie wiem czy ma to coś do żeczy że zainstalowałem też spolszczenie