Właśnie pobrałem aion i zainstalowałem jednak gdy się loguje nie widać postaci HELP
Nie wiem czy ma to coś do żeczy że zainstalowałem też spolszczenie
Właśnie pobrałem aion i zainstalowałem jednak gdy się loguje nie widać postaci HELP
Podaj nam parametry swojego złomka zobaczymy oraz daj jakieś screeny z gry, uprzedzam że aion to CryEngine
Niestety z gry nie dodam bo gdy robie zdjecie to potem widać tylko caly czarny ekran
ale wiadomo o co chodzi poprostu nie widac postaci np tylko nóż a gdy chce kreowac postac to jest tak samo
Poprosimy kolejną stronę, kliknij na Indeks wydajności systemu Windows a następnie na Wyświetl i wydrukuj szczegółowe... i zrób screena tego wszystkiego co wyskoczy. Te informacje które podałeś są zbyt ogólne, no i nadal nie wiemy jaką posiadasz kartę graficzną, a to jest bardzo ważne przy tym problemie.
Miałem podobny problem . Zrobiłem 2 rzeczy : >
Po 1. zaktualizuj dodatki do Windowsa 7 .aktualizacje w windows update
2 . jak wlaczasz gre wejdz w opcje zmien wszystko na minimum lub nacisnij fix fps . powino pomoc . jak zadziala to potem przelacz sie na odpowiednie ustawienia
mi pomoglo mam nadzieje,ze Tobie tez
Przepraszam że nie wyraźnie ale tutaj duża rozdzielczość nie wchodzi
Na początku wyłącz ze sterowników graficznych antyaliasing. Aion nie trawi tego w radeonach.
PS Wiem co piszę, sam mam radka.
Miałem podobny problem . Zrobiłem 2 rzeczy : >Po 1. zaktualizuj dodatki do Windowsa 7 .aktualizacje w windows update2 . jak wlaczasz gre wejdz w opcje zmien wszystko na minimum lub nacisnij fix fps . powino pomoc . jak zadziala to potem przelacz sie na odpowiednie ustawieniami pomoglo mam nadzieje,ze Tobie tez
ZROBIE TAK
Na początku wyłącz ze sterowników graficznych antyaliasing. Aion nie trawi tego w radeonach.PS Wiem co piszę, sam mam radka.
A JAK WYŁĄCZYĆ? to ja
Banuje obydwa konta. Pierwsze miałeś zablokowane za wysoką ilość ostrzeżeń ,ale to nie powód do robienia drugiego. Temat zamykam!