Witam, chcę rozpocząć przygodę z Aionem. Samemu gra w MMORPG jest o wiele nudniejsza, dlatego może znajdzie się ktoś, kto chciałbym razem pograć, polevelować. Komunikacja oczywiście poprzez Teamspeak najchętniej, lub Discord. Mam 26 lat.
Aion - Nowy gracz
Witam osobiście oczywiście mogę polecić Ci mój Legion hue hue
mamy kilku graczy którzy dopiero expią. Jeżeli będziesz zainteresowany to wbijaj do nas na Team Speak:
DeusArmada.teamspeak.pl
A jeżeli chcesz znaleźć jakiś inny Legion, to ogólnie polecam Ci dołączyć do grupy fb Aion Polska, albo poszukać na oficjalnym polskim forum 
Pozdro V
Dziękuję za zaproszenie. Być może wejdę do Was jeżeli gra przyciągnie mnie na dłużej niż jeden dzień. Jednak chodzi mi przede wszystkim, o znalezienie kogoś do wspólnego wbijania poziomów, czy grę supportem + dmg.
Jeśli chcesz grać supportem to jest parę opcji do wyboru : cleric - dobry heal ale dmg też ma dobre zależy jakie stygmy, grając nim trzeba nastawić się na heal, ataki magiczne. Chanter również ma heal ale już mniejszy, bije dmg fizycznie, ma sporo buffow dla siebie i party, kiedyś czytałem że robi najmniejsze dmg ale ciężko zabić, ma skille które przewracaja itp. Najlepiej gralo mi się bardem, klasa która ma ładny dmg, może leczyć, dawac many sobie i w party, może tez zamienic na parę sekund w pingwina. Sam już musisz zdecydować kim grać, ja w sumie aby się przekonać grałem każda do +70 lvl
Ja się chętnie przyłącze do wspólnej gry aczkolwiek mówię od razu , że nie jestem ,no lajfem" Praca, Obowiązki domowe
Wiek 26
Szczerze to od razu mówię, że Legion jest właśnie bardziej “Casualowy” pod tym względem, że wszyscy jesteśmy osobami pracującymi itd.
To oczywiście nie oznacza, że nie mamy ambicji
Narakkalli EM robione jest systematycznie 
Także zapraszam na Team Speak, tylko proszę wchodzcie na kanał “rekrutacja” i poczekajcie aż ktoś się zgłosi, my dostaniemy poke o tym, że ktoś jest w poczekalni.