Aion nowy server (miren)

W zwiazku z tym, ze 9 sierpnia startuje nowy server ma ktos ochote pograc? Ja i paru znajomych wracamy po 2 letniej przerwie. Moznaby bylo jakis legion zalozyc czy cos. Wiek nie wazny, TS jest. Rasa jeszcze nie wybrana chociaz zawsze gralem asmo.

Wpisujcie swoje klasy I zglaszajcie chec do wspolnej gry :)!

Hmm ja bym zagral ale uprzedzam moje doswiadczenie z Aionem jest praktycznie zerowe jesli takich graczy przyjmujecie to bardzo chetnie kim bede gral jeszcze nie wiem :)

Witam, mam podobnie jak kolega wyżej. Z chęcią bym pograł, tyle ze moje doświadczenie z Aionem jest prawie żadne :]

Jeśli nie wybiorę Grendala to na pewno się spotkamy

Witam, mam podobnie jak kolega wyżej. Z chęcią bym pograł, tyle ze moje doświadczenie z Aionem jest prawie żadne :]

To może lepiej przez te parę dni potestujcie sobie postacie na innym serwerze, jeśli jakas klasa przepadnie wam do gustu będziecie wiedzieli co wybrać na nowy serwer. Jak będziecie robić zadania to tylko robicie te nad którymi będzie kolor żółty albo ciemno niebieski. Na YT jest sporo filmików opisujących klasy postaci a także jak zaczynać

ja tez sie chetnie podczepie pod ekipe , i jeszcze jedno szybkie pytanie czy server Grendala jest NA czy EU ?

Grendala jest na EU oczywiście. Sam tam zamierzam grać od nowa. NA to inny wydawca gry.

Też się piszę, specjalnie na tę okazję sformatuję lapka, jeśli po formacie FPS w grze będą ok. to z chęcią powrócę do gry, wstępnie klasa łucznika.

Ja też chętnie pogram z Wami :P Obstawiam Sinka albo rangera ;D

Ja też bym w sumie pograł. Najprawdopodobniej Templar

Niestety na posiadanym przeze mnie laptopie nie mogę komfortowa grać (22 Fps ), ale jeszcze dziś, pod warunkiem że bank dam pożyczkę (długa historia, ale długo pracowałem u prywaciarza który wypłatę dawał na rękę), to jeszcze dziś zakupię dużo lepszy sprzęt, a wtedy widzimy się w grze. Niech ktoś jeszcze napisze jaką frakcją gramy. =3

Niestety na posiadanym przeze mnie laptopie nie mogę komfortowa grać (22 Fps ), ale jeszcze dziś, pod warunkiem że bank dam pożyczkę (długa historia, ale długo pracowałem u prywaciarza który wypłatę dawał na rękę), to jeszcze dziś zakupię dużo lepszy sprzęt, a wtedy widzimy się w grze. Niech ktoś jeszcze napisze jaką frakcją gramy. =3

Obojętnie ale duzo osób chyba wybiera asmo ;)

Jakiś TS czy discord żeby się jakoś zgadać? Frakcja mi też jest obojętna ;P

Jeżeli wam nie przeszkadza że gram w to 2h i to jest moja pierwsza styczność z tą grą to mogę pograć ;)

W zwiazku z tym, ze 9 sierpnia startuje nowy server ma ktos ochote pograc? Ja i paru znajomych wracamy po 2 letniej przerwie. Moznaby bylo jakis legion zalozyc czy cos. Wiek nie wazny, TS jest. Rasa jeszcze nie wybrana chociaz zawsze gralem asmo.

Wpisujcie swoje klasy I zglaszajcie chec do wspolnej gry :)!