Aion od 0

Gram na Barusie, strzelec poziom 13, rasa Elyos ewentualnie mogę nową postać zrobić jak będzie trzeba (mam jeszcze asasynkę na 11 ale obecnie nią nie gram)

My po Asmo. Elys yo wrogowie Asmo wiec sie nie spotkamy jedyniie pvp

Właśnie widzę, nie zauważyłam wcześniej. Szkoda.

Ja bym pograł , ale mam słaby internet , 20 GB będzie mi się pobierać dwa dni : / Jest jakiś sposób żeby pobrać szybciej , gdzieś indziej ?

Możesz poprosić znajomego z szybszym internetem, by pobrał całą grę, a potem ci przesłał wszystkie pliki i powinno zadziałać. ;)

Ja w sumie chętnie bym pograł tylko sam nie wiem... tak naprawdę nie ma w co grać, nic sensownego nie ma :D A nawet gdy patrzę na stare tematy to w większości jest "Poczekaj na archage" czy "Archage jest lepszy" itp. choć wszyscy wiemy co z AA wyszło...
Nie chciałbym zaśmiecać tematu czy otwierać nowego więc czy warto zacząć? Chodzi mi bardziej o to czy gra dużo osób, czy gdy będę szukał kogoś na instancję to czy ktoś w ogóle tam będzie, że nie świeci server pustkami :D O pvp czy pve mi nie chodzi tylko właśnie czy coś się tam dzieje, ktoś gra na EU serverach.
I jeszcze jedno pytanie, wersja po polsku to to samo co EU? Czy aby grać na EU muszę mieć angielskiego klienta?

Możesz poprosić znajomego z szybszym internetem, by pobrał całą grę, a potem ci przesłał wszystkie pliki i powinno zadziałać.

Przesłał ? Niby czym ? Pocztą ? XD Po za tym , jak on mi to wyśle, to ja i tak musze to pobrać, tylko z innego źródła .

Pen drive raczej nie wchodzi w grę (20GB) , jedyna opcja to chyba wyciągnąć dysk z komputera , i potraktować go jak pen drive'a ^^

@Exedro

Zbędna złośliwość wobec koleżanki. Dla Pana wiadomości - istnieje coś takiego jak dysk zewnętrzny.

Można się jeszcze dołączyć? Jeśli tak to chętnie zagram DPS'em.
Ogólnie wcześniej grałem w Aiona i jakoś ciągnie mnie żeby wrócić. :)

ja też się w takim razie dołączę bo dawno nei grałem w Aiona ; p gold pack z głowy wiec można grać jak co nick Kanekiii

Rownierz zaczynam gre Azmeroth Gunner

Gdybyście potzrebowali pomocy w jakiejs inscie to dajcie znac na gg:) mam na barusie gladka to pomoge lub przytankuje!

Było by super Donek jakbys podal swoj nick. Wiem, ze podales ts ale w obecnym momencie nie jestem u siebie i nie mam mikrofonu.

Sorka za dbl ale czy gracie ejszcze razem?

Witam ja tez chętnie zagram choc stycznosci z ta gra nie mialem wiec licze na was

Temat dalej aktualny? Chciałbym dołączyć do Was jeśli macie jakieś miejsca. Grałem kiedyś przed aktulizacją 4.0 ale jakoś przestałem grać w grę wbiłem wtedy 48lvl sorcem :P.
I teraz tak jakoś się zachciało grać w aiona, własnie ściągam grę. Rocznikowo mam 20 lat. Skype albo ts3 wszystko jedno.

Aion od 0-strona asmo server Barus wpisywac sie. Jutro podam TS